Valóban elkezdődött a világvége?
Az Izlandi vulkánkitörés egy jele annak, hogy a sürü hamufüst miatt több millió ember és állat fog meghalni bizonyos időn belül és egy bizonyos időn belül mindenki és minden elpusztul. Hallottátok ezt a hirt?
Hát igy lesz vége 2012.12.21-én a Világnak.
Véleményeket várok erről a hirről illetve a világvégéről is hogy ki mennyire hisz benne és mivel lesz vége a Világnak.
A folyók patakok áradnak, ez a nyavalyás vulkán is kitört, az amerikai elnök fekete... Minden katasztrófa film így kezdődik :D
Hogy ne csak poén legyen : valaki írta, hogy olyan magasságban terjed a hamu, hogy az emberekre nem veszélyes. Ez azért nem igaz, mert ha ne adj isten olyan sűrűségű lenne, hogy ihaj és folyamatosan kerülne a légkörbe, jelentősen lehűthetné az éghajlatunkat, na meg szélsőséges esetben még sötét is lehetne tőle.
"A kérdező kommentje:
"na és ha ez elpusztul akkor mi van? Meghalunk"
és abba belegondoltál már hogy ha meghalunk akkor soha de soha többet nem kelünk fel és nem is találkozunk többé a szeretteinkkel?Egy pillantás alatt voltál és nem vagy? Ez nagyon borzalmasan hangzik."
Igen belegondoltam, de materialista vagyok és felfogom, hogy a testünk csak bonyolult kémia és fizikai folyamatok összessége, de pont erről a hatalmas mérvű nagyképűségről beszélek, hogy Te azt hiszed, hogyha nem kelsz fel többet akkor baj van, felvilágosítalak, a világegyetemben semmi nem lesz máshogy. Bomlásoddal leheletnyit nőni fog az entrópia és ennyi! Azért hangzik borzalmasan mert képtelen vagy elfogadni a saját múlandóságodat, saját önzőséged vet gátat annak, hogy felnyisd a szemed és ne legyél ennyire korlátot és szemellenzős, én központúan tekintesz a világra, holott egy hatalmas rendszerként kell azt figyelni. Mire fel hiszed azt ,hogy jelent valamit az életed? Minden el fog múlni jelentéktelenül, csak az egy egész univerzum a maradandó, változó formában....
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
Egyébként a belinkelt kérdést tegnap tették fel!
Válaszolok: a világvége számomra emiatt elkezdődött...a kirelejzomát...
De tényleg... nem unjátok még?
"Igen belegondoltam, de materialista vagyok és felfogom, hogy a testünk csak bonyolult kémia és fizikai folyamatok összessége, de pont erről a hatalmas mérvű nagyképűségről beszélek, hogy Te azt hiszed, hogyha nem kelsz fel többet akkor baj van, felvilágosítalak, a világegyetemben semmi nem lesz máshogy. Bomlásoddal leheletnyit nőni fog az entrópia és ennyi! Azért hangzik borzalmasan mert képtelen vagy elfogadni a saját múlandóságodat, saját önzőséged vet gátat annak, hogy felnyisd a szemed és ne legyél ennyire korlátot és szemellenzős, én központúan tekintesz a világra, holott egy hatalmas rendszerként kell azt figyelni. Mire fel hiszed azt ,hogy jelent valamit az életed? Minden el fog múlni jelentéktelenül, csak az egy egész univerzum a maradandó, változó formában...."
Nagyon rossz lehet úgy élni, hogy egy jelentéktelen semminek tekinted magad...és ráadásul még, akik az életet nem egy sz@rdarabnak, hanem egy valóságos csodának látják, önzőnek tartod...nem lehetsz túl boldog ember :S
"Nagyon rossz lehet úgy élni, hogy egy jelentéktelen semminek tekinted magad...és ráadásul még, akik az életet nem egy sz@rdarabnak, hanem egy valóságos csodának látják, önzőnek tartod...nem lehetsz túl boldog ember :S"
Nagyon tévedsz, pont ezen oknál fogva vagyok képes értékelni a saját életemet megfelelően, mivel tudom mennyire mulandó és egyedi is ez az állapot. De képes vagyok elfogadni és felfogni, hogy ,hogyan is néz ez ki. Nem keresek külön célt ,hogy mi végett teremtetett az ember és mely istenség különös szeszélyeinek megfelelő módon kellene élni... racionális materialistaság miatt jellemző, hogy a tudományos tényekre alapozott és azok által befolyásolt világképem van, evolúcióval és lemeztektonikával (amely misztikum nélkül ad magyarázatot bármely vulkán kitörésére...)
Amit most írtál az a ló túloldala. (Az istenségek, stb)
Én arra írtam, hogy azt állítottad, jelentéktelen semmik vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!