Ha valakinek megcsípi a csalán a péniszét akkor feláll?
A merevedés azt jelenti, hogy tele megy vérrel a pénisz.
A csaláncsípés pedig azért pirosodik be mert több vér megy oda.
Nem áll szándékomban kipróbálni
Hát pedig ezt teszt nélkül nem úszod meg. :D
Amúgy a bőrpír kicsit más, mint a barlangos testek telítődése.
Bár ha mazochistáról van szó, már kétségeim vannak. :D
A legtöbb ember általában a máséval veri a csalánt, de ha neked jobb a sajátoddal is csinálhatod próbaképpen. XD
De csak bőrpírt érsz el vele.
Viszont a kapszaicinnek egy kicsit más a hatása!
Bőrre kerülve nem csíp sőt vérbőséget okoz, és hosszan tartó hatás alatt nem csak a felszínen.
A visszért például emiatt sikeresen kezelik vele. (Visszanőnek az erek, a sok ismételt kezeléstől.)
Itt is működhet a dolog.
De csak a bőrödön nem csíp! Ha a hegyébe jut már igen! És a partnert is csípheti! Szóval ha működik is a "konvencionális" célra így nem tudod fölhasználni.
Viszont egy tönkrement péniszt (ahol eltörtek elpattantak a csöves testek pl) lehet hogy rendbe tehet valamennyire egy ilyen és hosszan tartó kezelés.
Nem tudom próbálta -e már valaki
Jó kísérletezést. XD
Lehet meggazdagszol ebből az ötletből ha sikerrel jársz, akkor részesedést kérek, 10%! :)
Én kipróbáltam vmi csípős vérpezsdítő krémet és felállt. :D
Viszont ha bármi kevés is jut a herére belőle akkor már kellemetlen és lekornyaszt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!