Ha újra akarom tanulni a fizikát, milyen átfogó könyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már középiskolás.2016. máj. 23. 13:28
21/28 Tom Benko válasza:
Ez mind benne van egy normál algebrakönyvben. Ha nem értesz valamit, kérdezz!
22/28 anonim válasza:
Én is úgy emlékszem, hogy a Riemann-félében ezek benne vannak. Na holnap délután fellapozom :D
23/28 A kérdező kommentje:
Na, lehet, hogy kicsit elhamarkodtam, mert hiányoltam az N, R, Q számok definícióját, de a 3. leckében már elmagyarázták. Csak az első két lecke a halmazokról és az igaz-hamisokról szólt. Az elsőfokú egyenletek szakközép iskolai szint, vagy már veszik általánosban is?
2016. jún. 2. 08:52
24/28 Tom Benko válasza:
A lineáris egyenletek ötödik osztályos anyag, a lineáris egyenletrendszerek kilencedikes.
25/28 anonim válasza:
(csak szeretném elmenteni ezt a kérdést)
26/28 anonim válasza:
Ez a Riemann egy matek könyvekről szóló beszélgetésben teljesen természetes elcsúszás. :)
27/28 A kérdező kommentje:
Már két könyvet is félredobtam, mert nagyon szárazan magyaráz, egy kezdő matekosnak nem érthetően. De most találtam egy megmentő könyvet otthon (az ingyen van):
Fröhlich Lajos: Alapösszefüggések matematikából (készüljünk a kétszintű érettségire).
Ez úgy írja le a dolgokat, ahogy azt egy kezdőnek kell. Ezután elkezdem majd az emelt szintet.
2016. jún. 8. 08:42
28/28 anonim válasza:
(csak szeretném elmenteni ezt a kérdést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!