Léteznek párhuzamos világok és lehetnek róla nekünk bizonyos emléktöredékek?
"Honnan kéne tudjam?"
Jó lenne, ha legalább a jelenségek alapjaival tisztában lennél. A tudósok olyan dolgokat vizsgálnak már, amelyekről fogalmad sincs.
Csak hasonlatot tudok mondani: pl. mindent tudnak már a téglákról is. Tényleg mindent.
És akkor te jössz, hogy egy felhőkarcolót nem vettek észre, és semmit nem tudnak róla.
Na, hát ilyen nincs.
A párhuzamos világokból HA egyáltalán átjöhet valami, akkor az CSAK a gravitáció. Az álmok NEM.
Legalábbis a mai tudásunkkal ez teljesen valószínűtlen.
Te pedig nem vagy szkeptikus - az egészen mást jelent.
Én meg nem hurroglak le, csak közlöm veled, hogy valószínűtlen, amit mondasz.
Nem lehetetlen - csak előbb lesz lottó ötösöd, olyan kicsi az esélye.
Nem vagyok mindentudó, de hiszek benne, mert nekem vannak tapasztalataim ezzel kapcsolatban, nem neked. És miért ne lehetnék szkeptikus? Mert hiszek valamiben?
A párhuzamos valóság egy olyan kutatási projekt, ami enyhén fogalmazva még sehová nem tart. Nincs magyarázat/szakirodalom, amit elfogadnál. Feltételezések vannak és azokból próbálsz kicsikarni valamit. Nem kell támadó hangnemben beszélni a másikkal, mert nem egyezik a véleménye a tiéddel.
#31es: Belesétálsz egy magad állította csapdába.
Ilyeneket, hogy:
"A párhuzamos világokból HA egyáltalán átjöhet valami, akkor az CSAK a gravitáció. Az álmok NEM."
neked nincs érkezésed kijelenteni. Nem rendelkezhetsz te sem olyan tudással, ami alapján ilyen kijelentéseket tudnál tenni.
kérd:
Engem az érdekelne még, hpgy ha úgy érzed, hogy emlékszel a jövőre, honnan szedted azt a részét, hogy a "párhuzamos univerzumokhoz" van köze? Ugyanis az állított élményeidben nincs olyan, ami ezt sugallná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!