Akkor én most zseninek számítok?
Figyelt kérdés
Ugye azt mondják, hogy 2 tartozik a zseni kategóriába. Azaz minden ötvenedik ember. Namármost a közelmúltban volt ez a templetonos felmérés, ahol bekerültem a 2. fordulóba. Oda 2000-en kerültek be, amiből 200-an jutottak tovább, és erre a 200-ra mondták, hogy 1 a 10000-ből. szóval aki bekerült 2000-be az 1 az 1000-ből szóval minden ezredik.2016. jan. 8. 18:32
11/13 anonim válasza:
Egyébként még egy utolsó dolog. Lehet valaki iszonyatosan okos vagy nagyon buta, nem ez határozza meg hogy mit fog elérni az életben, hanem az, hogy képes-e kitartóan dolgozni, elfogadni az építő kritikát, vannak-e néha (akár egyszer az életben) nagy ötletei és elég bátor-e ahhoz, hogy megvalósítsa azt amit szeretne. Bocs a közhelyekért.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok. pl. Botvinnik nem volt kiemelkedően tehetséges, a szorgalmának köszönhette, hogy sakk világbajnok lett.
2016. jan. 10. 19:47
13/13 anonim válasza:
Első látásra csak egy jobb képességű egoista vagy. Egy zseni is kérdezhet ilyet, de ÍGY már kevésbé. A stílusodon kéne változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!