Vajon mit érezhetek?
Figyelt kérdés
Körülbelül fél éve folyamatosan (éjjel-nappal)érzek valami furcsát. Vagyis inkább várom, hogy megtörténjen VALAMI. De fogalmam sincs, hogy mi. Állandóan a tudományos híreket olvasom, próbálom megfejteni hogy mi lehet ez, de nem megy.Tudom hogy idiótának tűnik a kérdés, talán az is, de akkor is érzem, hogy valami "eget rengető" dolog fog történni valamennyiünk életében. Más is érzi ezt?2010. márc. 25. 10:46
1/12 anonim válasza:
Szerintem van más is így,Ti érzékenyebbek vagytok.Ám a legtöbben nem hisznek az ilyen megérzésekben(főleg mióta divatba jött a 2012-es rémületkeltés)
2/12 A kérdező kommentje:
Mire érted hogy "Ti érzékenyebbek" vagytok? Kik azok a "Ti"? Én nem tartozom egyetlen vallási felekezethez vagy gyülekezethez sem. A 2012-es mizéria pedig hidegen hagy.
2010. márc. 25. 11:04
3/12 anonim válasza:
"Ti":Olyan emberek,akik érzékenye(bbe)k a láthatatlan dolgokra.
4/12 A kérdező kommentje:
Így már értem. Már megijedtem, hogy valamilyen vallásos skatulyába akarsz beletuszkolni.
Egyébként ijesztő ez az érzés, vagyis inkább nyomasztó, már rátelepszik a mindennapjaimra. És nem tudom megmagyarázni hogy mi ez, csak van valami...
2010. márc. 25. 12:25
5/12 anonim válasza:
Az mit jelent,hogy éjjel is érzed?
6/12 A kérdező kommentje:
Egészen eddig nagyon jó alvó voltam. Este lefeküdtem, reggel felébredtem, és szinte mindig jót aludtam. Mióta ez elkezdődött, azóta nem tudok aludni csak kisebb-nagyobb megszakításokkal, és akkor is állandóan negatív (vagy nem is tudom milyen) érzések vagy gondolatok kavarognak bennem. Szóval eddig jó alvó voltam, most már egyáltalán nem vagyok az.
2010. márc. 25. 16:18
7/12 anonim válasza:
Gondolkozz el, hogy nem történt-e változás az életedben, jól van-e minden, ahogy most van. Esetleg menj el pszihológushoz. (Nem, nem feltételezem, hogy beteg vagy, mindenkit nyomaszthat valami, egyáltalán nem baj, ha ezt megbeszéled valakivel.)
8/12 anonim válasza:
Mindenképpen menj el pszichológushoz: ugyanis valószínűleg a tudattalanod jött rá valamire (abból, ami veled történt, csak a tudatod még nem fogta fel). Elvileg ezt álmodban is megtudhatnád, de ha ennyi idő alatt nem sikerült...
Ezen kívül menj el alváslaborba is (az orvosod utalhat be), mert lehet, hogy a légzéseddel van probléma éjszaka. Ha pedig ezt elhanyagolod, abból agykárosodás is lehet.
9/12 anonim válasza:
Ez tök jó :) Ha történik valami "eget rengető", akkor jogosan mondod majd, hogy "én megmondtam". Igaz már fél éve érzed. A nagy számok elve alapján meg egyszer úgyis bejön. Azt akkor lehet csodát kiáltani :) Azért ennél még Nostradamus is ügyesebb volt!
10/12 anonim válasza:
Azt mondod:"valamennyiünk életében".Ezt miből érzed?Hogy tudod megkülönböztetni,hogy Rád vár-e valami nagy változás,vagy kollektív jellegű lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!