Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A roswelli titok - Az U. F....

A roswelli titok - Az U. F. O. katasztrófa (William J. Birnes - Philip J. Corso) című könyvet olvasta valaki? Vélemény?

Figyelt kérdés

#földönkívüli #UFO #roswelli titok
2015. dec. 30. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam de sejtem hogy a kamu Amerikai földönkívüli históriáról szól. Hát persze, hova máshová pottyannának az ufók mint az amerikai elnök ölébe. Na meg mit kéne ezen titokba tartani?
2015. dec. 30. 14:43
 2/5 anonim válasza:
Azért tartották titokba hogy a sok hülye ne essen pánikba. A könyv minden szava igaz.
2015. dec. 30. 15:22
 3/5 xexon válasza:
Igaz nem igaz kitudja. Az viszont tény hogy a észlelések és egyéb U.F.O balesetek után a 20 század technológiai fejlődése felgyorsult. Nekem ne mondják a szkeptikusok hogy az ahol most jár a hadipari technologia ill. a kőztudatban levő technologia magától lendült ekkorát.
2015. dec. 30. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Miben fejlődött a hadiipar? Repülő csészealjakkal repkednek vagy mi? Semmi extra nincs sem a fegyverekben, sem a repülőkben ami nem emberi lenne. Sőt az afgánok anno szinte csúzlival lőtték ki őket.
2015. dec. 31. 01:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, ruszki "csúzlival".
2016. jan. 4. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!