Ott az egész téli szünet és egyszerűen nem tudom rávenni magam a tanulásra 😩. Mit tehetek?
1. Tedd a gép mellé a könyveket, füzeteket.
2. Ha nem ír senki facebook/gyakorin, nyisd is ki őket, mondjuk zene mellett.
3. Ha hirtelen valami megtetszik belőlük, kapcsold le a zenét, úgyis csak zavar, aztán mélyedj bele.
P.S.: Ne most pont ünnepnapon tedd! :)
Rájöttem! Csak azért írtad ki a kérdést, mert unatkozol, és úgy könnyebb kifogásokat keresni, ha mások rámutatnak, mit kéne csinálnod. Mert eddig csak kifogásokat láttunk tőled, semmi mást.
Motiválatlan vagy, az a te bajod. Mit tehetnél motiválatlanság ellen? Hát motiváld magad valamivel :D Keresd meg mi az, ami rávenne a tanulásra. De vigyázz, ha semmit sem találsz, ami motiválna, akkor motiválatlanból automatikusan avanzsálsz lusta disznóvá. Sokaknak pedig már ez is elegendő motivációt ad.
Te köztük leszel?
Ha már itt vagy gyk-n, akkor nézegesd azokat a kérdéseket, amikor a kérdező gyárban dolgozik és robotol egész nap a szalag mellett... Múltkor pl. egy kérdező azon sírt, hogy 24-én nem engedik el egy órával korábban a gyárból, és az ünnepi buszmenetrend miatt a következő busza csak este megy... Szóval tanulj, hogy ne ilyen gyári munkás legyél, akibe mindenki beletörli a lábát. Remélem, ez motivál.
Bár ha engem kérdezel, itt a karácsony, nehogy már most akarj tanulni. Ráér az 27-én is. Meg amúgy a franc essen a tanárokba is, hogy miért kell kárácsonyi szünetben házikat feladni, nincs annál undorítóbb, amikor pont most kell a sok hülye házit megírni... Sok tanár úgy van vele, hogy most úgyis van ideje a gyereknek, írjon fogalmazást, tanulja meg a fél szótárfüzetet stb. Nagyon nem szeretem az ilyen tanárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!