Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehetséges a gondolatolvasás?

Lehetséges a gondolatolvasás?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 08:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Úgy őszintén, hogy volna lehetséges? Az agy nem rádióadó és az ember nem vevő hogy a gondolatokat érzékelhető formában vegye.Szélhámosokkal meg tele a padlás!
2010. márc. 16. 09:26
 2/13 anonim válasza:
53%
NEM
2010. márc. 16. 11:22
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Én azért erre a kérdésre nem válaszolnék határozott NEM-mel. Inkább azt írnám, hogy az ember jelenlegi tudása alapján nincs birtokában annak az információnak, hogy alkalmas-e erre. Sokszor hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy a jelen állapotnál nincs magasabb fejlettségi szint és a birtokunkban lévő tudások 100% megbízhatóságúak. Nos ez nagyon nincs így! Nemrég jelent meg érdekes cikk a Guardien újságban (is), amivel a kómában lévő emberekről változtatott meg orvosilag elismert tényeket egy megtörtént eset. Az eredeti cikk: [link] A 46 éves Rom Houben eddigi élete felét saját testébe zárva töltötte. Steven Laury neurológus egy agyi scannelés során döbbent rá, hogy annak ellenére hogy Houben teste teljes mértékben lebénult, agyi funkciói tökéletesen működnek.
2010. márc. 16. 11:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ. Én sem hiszem egyébként, hogy lehetséges lenne, de valahol nemrég olvastam, hogy olyan dolgokat viszont kitudtak ,,olvasni,, a kísérlet alá vetett emberekből, hogy pl. az adott tárgyak közül melyiket fogja választani... Ezt hogy tudták elérni?
2010. márc. 16. 15:40
 5/13 anonim válasza:
100%
Úgy, hogy ránézett a tárgyakra és amelyik tárgynál nagyobb volt az agy rezonancia, azt jelentette, hogy az tetszik neki, vagyis azt fogja választani.
2010. márc. 16. 19:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt a cikket én is olvastam:) Szerintem kifejlesztenek majd valami eszközt amivel lehetséges lesz. Persze nem mostanában.
2010. márc. 17. 20:27
 7/13 anonim válasza:
54%
igen ha az illetőt 100 éve ismered!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 23. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

szerintem igen,sőt biztos hogy lehetséges(tapasztalat)

egyébként nincs szükség gondolatolvasásra, elég a viselkedést figyelni

2010. márc. 25. 18:25
 9/13 anonim válasza:
100%
szerintem nem, max a reakciókból kitalálhatod mit akar tenni vagy mondani az illető
2010. ápr. 9. 16:50
 10/13 anonim válasza:
0%
Az egyik barátom gondolatolvasó és többször bizonyította már nem csak nekem. És aki nem hisz benne hát az meg így járt!
2010. máj. 3. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!