Kiknek kel szolni ha kitalátam egy uj energia forást?
" kel, szolni, kitalátam, uj, forást, setem, mer, tul, tarcsa, nővekedet, energi, ecerőb "
Csak ennyi hibát találtam. Nem szégyelled magad hogy egy harmadikos szintje alatt vagy?.
Attól tartok, akiknek szólni szeretnél (mindegy kik), nem fognak hinni neked, amint megszólalsz. Ezért egy lehetőséged van csak. Megcsinálod magadnak, használod, kidobsz minden más energiaforrást. Ekkor egy idő után észre fogják venni ennek működését, ez jelenti szavaid hitelét.
Enélkül azonban nem lesz soha hiteles, amit mondani kívánsz. Az élet így működik, de gondolom erre magad is rájöttél, hiszen ismered a természet rendjét.
szerintem kezdj el előbb megtanulni magyarul, vagy ha ez nem megy akkor remélem angolból perfekt vagy mert addig nem nagyon fognak komolyan venni még nem tudsz egy értelmes mondatot leírni
energiaforrást nem hiszem hogy ki lehet találni
legjobb esetben is valami új módszert találtál ki amivel energiát tudsz kinyerni
a legelterjedtebb energia előállítók általában hőenergiát állítanak elő és abból csinálnak előbb mozgási energiát abból meg elektromos áramot
A kérdező stílusában!
Szólly nékem, ha valóban ecerő a cuccod, majdan akor hasznosicsuk eggyütt, nem kellesz, hogy valaki lenyújja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!