Van egy problmám, nem tudok dönteni. Nem tudom a kérdést kiirni, szóval azért irok most ide?
Még van 2 évem gimibe, és elég sok minden érdekel,
genetika
robotika (ugy tudom hogy, gépész mérnök, villamos mérnök foglalkozik a "testel", infos meg a mesterségen inteligenciával)
Hajtóművek Űrhajó hajtóműve
"Energetika" Új energia előállitásal kisérletezni (pl. hidegfúzió), és új dolgok kisérletezése.
Illetve, érdekelnek még a "következő generácios" fegyverek, lézer, plazma, minden ami a scifi-ben van.
AZ lenne a kérdésem, hogy tudnátok ajánlani olyan könyvet, amikröl olvashatok róla? Mert nem tudom dönteni.
Magyar nyelvű könyveknek örülnék a legjobban, mert az angól tudományos nyelv nem az eröségem, de ha csak angol nyelvű van, az is jó.
Elöre is köszönöm.
Szerintem ne könyvekben gondolkodj. Az interneten sokkal inkább megtalálhatod ezeket, mint egy könyvtárban.
Számtalan angol honlap van ami ilyesmivel foglalkozik (ott van pl a wired.com, elég híres) de magyarok is böven akadnak. Ajánlom pl a cydonia.blog.hu-t ami ürkutatással foglalkozik, a mikron.blog.hu az kicsit zanzásítva minden genetikától az ürhajókig, aztán mondjuk a hirek.csillagászat.hu , bár az inkább csak csillagászat.
Meg még van rengeteg ezeken kívül is (ezek úgy kb egy csoportba vannak) amit érdemes követni.
Szóval szerintem keress a neten, ami a könyvtárban van az már legalább 2 éves információ, ezek a tudományágak ennél sokkal gyorsabban fejlödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!