Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Olvasas fejlesztese?

Olvasas fejlesztese?

Figyelt kérdés

Aki sokat olvas az szebben,kifejezoen,es folyekonyan olvas,de miert?

Azert mert surun olvasott szavakat ranezesre felismeri vagy mi ennek a tudomanyos magyarazata?

Csak sok olvasassal lehet fejleszteni az olvasast?

2010. márc. 7. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen és igen :)

Azért tudsz folyékonyabban és szebben olvasni, ha sokat olvasol, mert a gyakran előforduló szavakat sokkal könnyebben eltudod olvasni.

És hát igen. Olvasással lehet fejleszteni az olvasást. Attól, hogy erősen koncentrálsz arra, hogy márpedig én holnaptól kezdve folyékonyan fogok olvasni, attól még nem fog menni.

2010. márc. 7. 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:
igen szebben szeretnek olvasni.Szuleim azt mondjak szukseges osszefuggo szoveget olvasni,mert a szamitongepen leginkabb 1~10 szavas mondatok nem sokat segitenek.Ez is igaz?
2010. márc. 7. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem szüleid arra szeretnének rávenni, hogy olvass könyveket. :)

Hát a netes pár szavas mondatok nem feltétlen fejlesztik az olvasást, viszont biztosan többet használ, minthogyha évekig nem látnál semmilyen szöveget.

Szerintem is próbálkozz meg valami könyvvel. Túl sokat nem veszíthetsz.

2010. márc. 7. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:
ok kosz a valaszokat
2010. márc. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!