Képességek, felfogás fejlesztése. Egyáltalán milyen "memóriafajták" vannak?
Szeretném sokoldalúvá, jobbá tenni agyi képességeimet, felfogásomat... megmondom mi van idáig.
Programozó vagyok, és nagyon nagy rendszereket is csináltam már. Ezt egyáltalán nem tartom nehéz hivatásnak. Szerintem logika, és jól megy. Ha valaki még emlékszik a lyukacsos fémépitőre, bármilyen komolyabb dolgot összetudtam rakni fiatalon, használati utasitás nélkül.
Sajnos úgy találom, hogy a névmemória, a kombináció és felfogásom hibádzik... de régóta. A kombináció helyett azt értem, hogy pl. vannak táncfigurák, táncolok, és gyakran vissza kell nézzem. De idővel persze mindegyik megmarad, csak talán több idő kell rá...
a felfogás szintén picit gázos, gyakran félreértek... én voltam általánosiskolában a szórakozott professzor...
amúgy más, pl a képmemóra (vizuális memória) viszont igen jó. Milyen memóriák vannak még? Hogyan lehetne fejleszteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!