A zombik miért esznek?
Figyelt kérdés
A zombik efektíve halottak.A halottaknak minek kaja?2010. márc. 5. 09:01
11/17 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2010. márc. 5. 11:27
12/17 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Az első két válasz logikátlan BOCS! 1)A HALOTT HOGYAN LEHET ÉHES? 2)AKKOR AZ ÉLŐ EMBEREK MEG ZOMBIK? hisz mi is HÓDOLUNK AZ ÉLVEZETEKNEK."
Minek okoskodsz és miért caps lockal, ha hülye vagy?
1) A zombi halott, de valamiért mozog. Akkor VALAMI irányítja, és az a VALAMI lehet éhes. Még ha a testnek esetleg nincs is szüksége táplálékra.
2) Az, hogy X és Y csoport is csinál valami K tevékenységet, még nem jelenti azt, hogy X és Y bármiféle kapcsolatban áll egymással. Például a majmok szeretik a banánt. Én is szeretem a banánt. De sok kérdezővel ellentétben én nem vagyok majom.
13/17 A kérdező kommentje:
amúgy szerintem HÜLYE-MAJOM vagy!
2010. márc. 5. 13:27
14/17 anonim válasza:
Mert különben unalmasak lennének a horror filmek.
15/17 anonim válasza:
nemtom. a vámpírok is szomjaznak...
16/17 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy tahó vagy...
17/17 anonim válasza:
Zombik nem léteznek. Így nem is igazán magyarázható meg tudományosan a létük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!