Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Elképzelhető h lesznek zombik?

Elképzelhető h lesznek zombik?

Figyelt kérdés
Persze nem olyanra gondolok h 1 tetem életre kell, hanem pl. vírus vagy vmi amitől az emberek teljesen elbutulnak, agresszívvá válnak a többi embert meg szendvicsnek nézikxD és ha vkit megharapnak ő is fertözött lesz...lehet kicsit hülye kérdés, de érdekel h lehet-e ilyen.
2009. nov. 20. 17:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

"emberek teljesen elbutulnak, agresszívvá válnak"

Ha csak ezeket nézzük akkor már tele vagyunk zombikkal!!!

2009. nov. 20. 17:20
 2/23 anonim ***** válasza:
27%
lehetséges
2009. nov. 20. 17:21
 3/23 anonim ***** válasza:
60%

nemrég láttam egy nagyon érdekes és nagyon hatásos "zombi-filmet", ami nagyon valóságos volt és egy olyan szituációban teremtette meg a zombikat, ami akár a mai világban is lehetséges...tömören a lényeg:

egy többemeletes társasházba hívtak tűzoltókat és mentőket, mert egy öregasszony ordítozott, valami baja volt, de nem lehetett megközelíteni... megpróbálták,az meg rájuk támadt, megharapta őket, ordított, és támadott...mire feleszméltek és megszabadultak a zombi mamától, elzárták a lakók elől az összes kiutat a járványügyisek, senkit nem engedtek ki! szóval össze voltak zárva a lakók, és szép lassan egyre többen mutatták a zombiság jeleit...végülis kiderítették, hogy a veszettség vírus tüneteit mutatják, csak egy mutaálódott fajtáját, mert a vírus sokkal gyorsabban jött elő és sokkal agresszívabban, és az embereket emberfeletti erővel ruházta fel, ezért nagyon nehéz volt megölni őket.Kiderült, h a vírust valami tudós fejlesztette ki az emeleten, csak egy kísérleti patkány elszabadult, ami megharapta az egyik lakó kutyáját...innen indult ki a járvány... a végén mindenki meghalt...hagyták őket meghalni,egyszerűen bezárták őket és megvárták,amíg mindenki kinyír mindenkit...

2009. nov. 20. 17:36
 4/23 anonim ***** válasza:
53%

tudod a film címét?

érdekelne

2009. nov. 20. 17:47
 5/23 A kérdező kommentje:
Én is láttam a [REC]-et:D Ez a film ösztönzött a kérdés kiirásába...Amúgy nem mindenki hal meg, a riporter csaj életben mert elvileg benne van a második részben is
2009. nov. 20. 17:50
 6/23 anonim ***** válasza:
53%
Ez a film nem a [Rec]?
2009. nov. 20. 17:52
 7/23 anonim ***** válasza:
53%
de igen, köszi :) így már melékszem a címére
2009. nov. 20. 17:54
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Már van, a veszettség ilyen, nem kell ehhez semmiféle mutáció, meg kísérletezés. De nem hiszem, hogy ez komolyan veszélyeztetné az emberiséget, akkor sem, ha mutálódik.
2009. nov. 20. 18:59
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

jah és lehet h a h1n1 elleni vakcinákba olyan anyag van amitől mutálódunk

ne röhögtessetek má

már hogy lennének zombik?

2009. nov. 20. 19:04
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

akor már lehet h vannak is nem?

meg vámpírok vérfarkasok meg minden féle természet feletti bigyók

jah aztán jön a transformers korszak 2012-ben lehet h a transformers korszakba lépünk át nem?? jönnek az autobotok és átveszik a hatalmat, hacsak nem lesz egy samünk és egy mikaelánk

meg a bűbályos boszorkák

vicces kérdés

jót röhögtem rajta

és még van olyan aki azt írta h ' lehetséges'

2009. nov. 20. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!