Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Elképzelhető h lesznek zombik?

Elképzelhető h lesznek zombik?

Figyelt kérdés
Persze nem olyanra gondolok h 1 tetem életre kell, hanem pl. vírus vagy vmi amitől az emberek teljesen elbutulnak, agresszívvá válnak a többi embert meg szendvicsnek nézikxD és ha vkit megharapnak ő is fertözött lesz...lehet kicsit hülye kérdés, de érdekel h lehet-e ilyen.
2009. nov. 20. 17:15
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
89%
Miért nem olvassátok el pontosan a kérdést? Vírusról volt szó, nem járkáló halottakról. Szerintem igenis lehet ilyen. Ahogy (hogy csak egyet említsek) világméretben az AIDS is megjelent váratlanul a 80as években, más is felütheti a fejét, és lehet a tünete agresszió és dühöngés, miért ne? Azt se gondolta senki az AIDS előtt, hogy a szex életveszélyes lehet. Remélem marad filmtéma és nem valósul meg, de az esély megvan erre is meg sok minden másra is.
2009. nov. 20. 19:19
 12/23 anonim ***** válasza:
16%

jah meg ahogy móricka elképzeli

régen én is ilyen voltam

mindent elhittem kicsin és apa jókat röhögött rajtam, de utánna már zavarta, hogy mindent elhiszek

gondolom ti se lehettek többek tini kornál

2009. nov. 20. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan betegségek ma is léteznek, amelyek az agysejteket támadják, így agyi leépülést okoznak, ami agresszióhoz vezet. És sok betegség terjed nyál (tehát akár harapás) által. De hogy valamilyen betegség kannibalizmust okozzon... Elméletileg elképzelhető. Különösebb akadálya nincsen.
2009. nov. 20. 19:34
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

skizofénia...is egy ilyen agressziós betegség

vagy ördög űzés

alias 'Jennifer's body'

2009. nov. 20. 19:37
 15/23 anonim ***** válasza:
57%

az utsó vok

a kannibálos izéhez írtam

2009. nov. 20. 19:41
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 19:34-es!

Természetesen nem hiszünk el mindent. Úgy, ahogy a filmek többsége ábrázolja természetesen nem lehetséges. A hullák nem kelnek életre. De ilyen tüneteket (agresszió, elbutulás) produkáló betegségek miért ne lehetnének? És az agresszió megnyílvánulása lehet a harapás is. És ha valakit úgy harapnak meg, hogy felsértik a halszárereit, akkor a nyálban lévő vírusok/baktériumok bejuthatnak a véráramba és így fertőzhetnek. Az ilyeneket pedig nevezhetjük jobb híján akár zombiknak is.

2009. nov. 20. 19:43
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

Elméletileg létezhet/létrejöhet olyan kórokozó, aminek hatására az ember elveszíti józan ítélőképességét, "meghülyül" tőle, de ilyennek kicsi az esélye, hogy ha létre is jön, akkor az nem csinálja ki rövid időn belül az áldozatot. Meg aztán a filmekben sokminden el van túlozva, pl. biológiailag lehetetlen, hogy megharap valakit a fertőzött ember, és a másik fél percen belül zombi lesz.

Meg aztán egy ilyen vírusnak a kialakulása sem túl valószínű.

2009. nov. 21. 00:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen betegség a veszettség.

A zombikat (agyilag leépült rabszolgákat) a Haiti-i vudu varázslók azonban mérgekkel és nem vírusokkal "állították elő", és azok nem is voltak agresszívek.

2009. nov. 21. 01:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
a haiti zombikról én is olvastam a legkönyvek egyik részében... a méreg hatására az ember szellemileg teljesen leépült, így tökéletes rabszolga vált belőle, mert azt csinálta, amit mondtak neki és akár az összeesésig lehetett dolgoztatni, mert nem nyafogott és nem látadt fel... igaz,hogy ezek az emberek nem támadtak meg senkit, de tényleg zombik voltak és semmi sem segíthetett rajtuk, csak a fizikai testük létezett már a tudatuk pedig teljesen eltűnt... és ez valós dolog, utána lehet nézni
2009. nov. 21. 11:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak van rohadtul igaza :D

(sajnos)

2009. nov. 22. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!