Léteznek zombik? Vagyis, előfordulhat, hogy az emberiség elpusztítja saját magát pár száz év múlva?
Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy pár száz év múlva udajutunk ami a "Legenda vagyok" c. filmben van? (Ha nem láttátok elmondom miről szól: Az emberiség a rák ellenszerét keresi. Meg is találják, csak közben az ellenszer elpusztítja az emberiséget és egy új vírus szabadul fel. Mindenki zombivá válik. Csak nappal képtelenek a harcra és "félnek" az erős fénytől pl: nap, UV sugárzás). 2008. jún. 7. 12:26
1/13 anonim válasza:
szerintem előfordulhat ilyen, talán, majd.. de nem hiszem, hogy az lesz a következménye, hogy zombik leszünk.. de ha mégis, majd Will Smith segít. ;)
2/13 A kérdező kommentje:
:)))
2008. jún. 7. 12:58
3/13 anonim válasza:
Igen legalább mostmár tudni fogjuk,hogy az ő vérében lesz az ellenszer! :-)
4/13 A kérdező kommentje:
Nem az övébe volt :) Hanem annak a zombinak a vérében akin kísérletezett.
2008. jún. 7. 17:50
5/13 anonim válasza:
Mindegy :-)Az a lényeg hogy tudjuk hihi
6/13 A kérdező kommentje:
:))
2008. jún. 8. 10:52
7/13 anonim válasza:
Ha már mindenáron világvégét akarsz, itt le vannak írva a módozatok:
...de szerintem inkább aggódj a saját problémáid miatt. Ez a zombis módszer hülyeség. Az emberiség már volt, hogy 90%-ban kipusztult. Egyelőre még kibírta...
8/13 anonim válasza:
Hogy Legendás zombik lesznek, az szerintem nem valószínű. Hogy az emberiség teljesen kipusztítja magát, az sem.
De egy Mad Max szerű jövőt abszolút el tudok képzelni, ahogy most haladunk...
9/13 anonim válasza:
Ha zombik nem is, más furcsa lényeg léteznek, akiktől azért nem árt félni xD Am ha beírod you Tube-ra h real Zombie akkor ki ad vicces dolgokat xD
m asszem a Legenda vagyok-ba inkább azok vámpírok voltak, mint h zombik...
10/13 anonim válasza:
Nézd meg a Karantén cimű filmet a szerint is lehet következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!