Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Foglalkozik itt valaki pirotec...

Foglalkozik itt valaki pirotechnikával?

Figyelt kérdés
Esetleg otthon szokott olyasmit készíteni?
2010. márc. 5. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi a nickneved? Lehet visszaraklak ha nagyon hiányzik az az oldal.

De inkább ott érdeklődj ilyen dolgokról mint itt. A gyakorikerdesek.hu nem a piróra lett kitalálva.

2010. márc. 6. 00:44
 12/15 A kérdező kommentje:
hát ja ez a baj!
2010. márc. 6. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:
de ott hogy érdeklődjek ha ki vagyok tiltva? Csak mondom inkább hogy kb 2 hete volt ez utána 2 nappal ujra regeltem 3betüs nickkel [] ilyen zárójellel és akkor akkor a cirkuszt csináltam a chatbox ban hogy ugy leégettem magam hogy nagyon! DE igen hiányzik az oldal!
2010. márc. 6. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:
2010. márc. 9. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Én foglalkozom pirotechnikával több éve aktívan és azt mondom a pyrocenter.hu t jobb messze elkerülni.Amit ott elmondanak leírnak az javarészt hátráltatni fog ,tévútra vezetni esetlegesen bajt okoz, bajba kever, félrevezet, nem pedig segít.Én régi tag vagyok ott de még egyszer oda nem regisztrálnék.Szaktudásban,értelmiségben,hozzáállásban,megbízhatóságban,szavahihetőségben de emberileg is komoly gondok vannak azon az oldalon,.A legnagyobb gondot ott a túlértékelt beképzelt nagyzó hárító nem korrekt troll tagok jelentik az evvel kísérletezgetők számára, akik között sajnos ott moderátorok is vannak.Ott ha valami nem stimmel, gond van abból amit ott mondanak, vagy éppen el hallgatnak,nem tudnak, letagadják és hárítani fognak moderátori közreműködéssel.
2013. márc. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!