Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Foglalkozik itt valaki pirotec...

Foglalkozik itt valaki pirotechnikával?

Figyelt kérdés
Esetleg otthon szokott olyasmit készíteni?
2010. márc. 5. 00:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
kádban robbantgatok komolyakat
2010. márc. 5. 01:24
 2/15 A kérdező kommentje:
xD Ez a humorba kellett volna tennem?
2010. márc. 5. 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:

Én nem foglalkozok vele, de ha érdekel akkor:

[link]

Ne robbantsd fel magad :D

2010. márc. 5. 13:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Én foglalkozok! és erről az oldalról szedek én is mindent + pyrocenter.hu is faxa oldal!
2010. márc. 5. 15:07
 5/15 anonim válasza:
a pyrocenter tele van barmokkal
2010. márc. 5. 20:04
 6/15 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltek előttem, az a leírás életveszélyes! Ráadásul egyértelműen látható belőle, hogy az írója semmit nem ért a kémiához. Ha mindenáron ezzel akarsz foglalkozni, én azt javaslom, legalább ne arról az oldalról csináld.

vegyészmérnök hallgatóként mondom

2010. márc. 5. 20:08
 7/15 A kérdező kommentje:
és ha nem ért? Egy a TT csillagokkal meg a vetőcsövekkel szórakozok! Pedig nagyon profi az ember! Szerintem!
2010. márc. 5. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:

A pyrocenter.hu egyik moderátora vagyok és a pyromaster.extra.hu szerkesztőjét személyesen ismerem... Ezek 2000-3000 éves jól bevált receeptek, a legtöbbjük jól működik, tényleg szép dolgokat lehet készíteni.

Ettől függetlenül senkinek se javasolom, hogy belekezdjen ezeknek a gyátásába, jobb a kínából megvehető előre összerakott tűzijáték, az tuti.

2010. márc. 5. 23:58
 9/15 A kérdező kommentje:
én meg az egyik kitiltott tag! hogy ki az mindegy! Én nem ismerem mastert de jó ember! És igazad van akár melyik modi is vagy nagyon régi ez a tüzijáték készítés kíbában! Nagyon érdekes! és még nekünk nem tetszik a kínai termék hát pedig a tüzijáték biztos hogy az egyik legjobb tőlük!
2010. márc. 6. 00:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Kül. az oldalon nagyon rendesek a moderátorok! Hasznos az oldal akik szeretnek ilyennel szórakozni! De azért vigyázi kell mindennel! Csak nem rég amikor ki lettem tiltva elég nagy baromságot csináltam dehát ez van!
2010. márc. 6. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!