Windows Phone vagy iPhone?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan telefont vásárolni ami a következőket tudja: Telefonálás, SMS küldés, böngészés, E-mail lekérdezés, telefontól elegendő és otthoni használatra elfogadható minőségű fényképek készítése, ill. a saját menürendszerében gördülékenyen navigáljon. Eddig volt egy Huawei Y210-em, erről hamar bebizonyosodott, hogy alkalmatlan ezen feladatokra. A böngészőből kidobált, akadó menü, stb. Utána vettem (szintén újonnan üzletben) Huawei Y300-at. Ritkábban dobott ki a böngésző, de kidobált, borzasztó lassan navigált a menüje és az E-maileket magától nem kérdezte le. Utána vettem Samsung Galaxy Ace -t.(Új, bolti.) E-mail gondok, hangszóró és mikrofon meghibásodása rövid időn belül. Utána vettem Huawei Y330-at,(Új, bolti.) de akad a menü borzasztóan és napok alatt teleszemeteli a rendszert. Böngészőből kidobál. Utána vettem egy Huawei Y530-at. (Új, bolti.) Ez már két magos, meg van most is de néha kidob a böngészőből, az alap képernyőre alig akar visszatalálni, akadozva rakja vissza az ikonokat, kényelmetlen a lassúsága, kamerája annyira lassan csinál fényképeket, hogy megváltozik a szituáció amit le akarok fényképezni, mire az exponálás létrejön. Most egy Lumia 520 -on gondolkodom de tudom, hogy a Flash dolgokat Nokia nem kezel, ezért gondoltam iPhone 4S-re. Az iPhon 4S kezeli a flasht? Lehet vele böngészi rendesen? Akad, miközben a saját menürendszerében mászkálok? Folyamatosan fizetem ki a 25-45000,- et telefonokra. Egyáltalán létezik ilyen telefon amit akarok, vagy 150.000,- felett nézelődjek részletre?2015. jún. 24. 11:14
11/13 anonim válasza:
Mindenképp Iphone. Most vettem WP-t, és hihetetlen mekkora szar. Nincs egy normális alkalmazás rajta, még a facebookot sem voltak képesek normálisan megcsinálni. Youtube nincs. Amennyit tud ez a hulladék, arra még egy régi gombos telefon is jó, annyi a pozitívuma, hogy van elülső kamerája.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Remélem érkezik még hasznos információ. Összefoglalva az egészet talán megállapítható, hogy jelenleg ár/érték arányban talán érdemes lehet Apple telefonban gondolkodnom. Sőt, amint nézelődöm és amint a tapasztalatokra, visszajelzésekre támaszkodva alapozhatok; mindenképpen az Apple gyártja a legolcsóbb, működőképes telefonokat. Tehát ha alapul veszek egy iPhone 4S -t, az pillanatnyilag 79999,- amiért elképzelhetően működni fog a készülék. Ez alatt azt értem, hogy telefonálok, böngészek kidobás nélkül és alap dolgok. Ha egy 4S -t megveszek és hagyom futni iOS7 -en, akkor valószínűleg egy működőképes telefont tarthatok a kezemben. Egy dolgot viszont nagyon nem értek. Ha egy telefon függetlenül, minden egyéb szolgáltató által ráírt plusz oprendszerbe nyúlástól mentesen 80000,- akkor szolgáltatónál feltöltőcsomagban miért nem olcsóbb? Mindegy. Az 5C valóban elgondolkodtató, de az 5C és 5S közti árkülönbség már nekem túl sok. Még egyszer köszönöm aki hozzászólt és várom atöbbi tapasztalatot!
2015. jún. 26. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!