Android, iOS, vagy Microsoft?
Android nekem nem jott be, most egy Lumiaj 535-om van es imádom. De ha lenne pénzem, beruhaznek egy Apple keszulekrre is
2015. jún. 24. 09:09
Ha van pénzed IOS.
Ha nincs sok pénzed WP.
A kettő között pedig stock android.
2015. jún. 24. 09:20
Én így látom a helyzetet:
Ha arra kell, hogy elmondhasd: "Nekem nagyon sok pénzem van és nagyon menő vagyok", akkor iOS.
Ha arra kell, hogy megbízhatóan tudd használni, lehetőleg ne fagyjon, akkor Windows.
Ha komolyan gondolod a dolgot, akkor viszont válaszd az Androidot! Nem a legjobban optimalizált rendszer, de a legerősebb a három közül és személyre szabható.
2015. jún. 24. 09:26
Androidból csak azt választ ami jól van optimalizálva,mert ha jól van akkor nagyon jó rendszer,a legjobb a három közül.
Ilyen a nexus/motorola.
2015. jún. 24. 09:29
Egyetértek a 4. válaszolóval. Sajnos kevés az olyan Android eszköz, amelynél nem csak a nyers erő mutatkozik meg, hanem jól is van optimalizálva szoftveresen. Hardveres szempontból viszont kiemelkedőek. Ahogy a 4-es is mondta, leginkább a Nexus szériás termékek a legkiemelkedőbbek ilyen téren.
2015. jún. 24. 09:32
Az a baj, hogy az emberek egy 50 ezres androidos készüléket, windows-os telefonokat hasonlítanak egy 200 ezres ios alapú rendszerhez. Androidot ha a csúcskategóriában veszel, akkor az égvilágon semmi különbség teljesítményben (itt a napi használatra gondolok leginkább). A windows meg mindegyiken jól megy. Úgyhogy ha apple után újra visszatérsz droidra, akkor 180 alatt ne nézelődj.
2015. jún. 24. 09:48
Ez nem teljesen igaz.Mert azért egy galaxy s6-t is elver az iphone 6 például.
Androidból nexust kell venni ami 100-150k között szokott lenni és azoknál nincs jobb androidban.
2015. jún. 24. 09:52
Mégis miben veri el az iPhone 6 a galaxy s6-ot amit egy átlag felhasznánó észrevesz? Meg az ne zavarjon hogy sokkal nagyobb felbontást kell az s6-nak töltenie és így is szerintem több mint kielégítő a sebessége. Igen a nexus-ők is jók, de ha valakinek nem tetszik (mint pl. nekem sem) a gyakorlatilag semmilyen rendszer, akkor az is tökéletes mert sebességben nagyon jó. De napi használatban egyiknél se jön ki a különbség. Egy átlag felhasználónak meg nem mindegy, hogy a facebook 0,1 vagy 0,08mp alatt indul el?
2015. jún. 24. 10:05
androidból csak Motorolát vagy Nexust válassz, ha nem akarsz idegeskedni
2015. jún. 24. 11:09
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi, mentek a zöldek. Úgy látom itt sem a rendszer maga a legfontosabb kérdés, hanem azon belül is az árkategória :)
Kapcsolódó kérdések: