Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android, iOS, vagy Microsoft?

Android, iOS, vagy Microsoft?

Figyelt kérdés
Nekem Android és Windows volt eddig, most azon gondolkozom, kipróbálok egy apple-t. Az lenne jó, ha tudnátok egymáshoz képest értékelni őket, a "Nekem eddig csak iPhone-om volt és sosem kéne más" típusú válaszokkal nem nagyon tudok mit kezdeni :) Köszi!

2015. jún. 24. 09:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
WP belépőkategóriában is hasít, az android nem
2015. jún. 24. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én meglátásom, hogy aki iPhone-t vesz az vagy fel akar vele vágni,hogy neki lehet ilyen, vagy az, aki egyszerű használatot akar, nem akar a telefonba komolyabban belenyúlni. (Megjegyezném, hogy az iOs rendszer eléggé inkompatibilis a harmadik fél tipusú alkalmazásokkal, nehéz a megosztás.) Anyagminőségükre nem lehet rossz szó.

Az Androidot használók azok, akik olcsó okostelefont akarnak használni (alsó kategória), vagy egy közép-felsőkategóriás telefont, amivel már lehet komolyabban foglalkozni/dolgozni. Itt az alsó kategóriás telefonok nagyjából a kutya szájába valók játéknak (gyenge hardver, optimalizálatlanság, emiatt lassú OS). A közép és felsőkategóriás mobilok már jobbak, azokba érdemes befektetni. Nagyon ajánlott a Nexus széria, ami a stock Androiddal és a mindig friss OS-el hasít. Nekem is van egy Nexus 4-em, nagyon jól megy, ahhoz képest, hogy 2012-ben jött ki. Ezen az os-en mindenbe bele tudsz nyúlni, mindent személyre tudsz szabni. A felsőkategóriában már teljesen mindegy, hogy mit veszel, azon a szinten már mindegyik mobil lagmentes és gyors.

A Windows OS egy megbízható oprendszer, minden telefonon folyékonyan fut, amire kijött. Egyszerű rendszer, kevésbé testreszabható, de teszi a dolgát akadás nélkül.

2015. jún. 24. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

Véleményem szerint itt az árkategóriában kell a választ keresni. Ha csak 20 000 Ft-od van, akkor nem érdemes androidos telefont venni, mert olyan olcsó vacak kategóriában nem találni olyat ami használható lenne. Az iOS szép és jó, csak tényleg semmilyen külső tartalmat nem szeret. Emellett nem annyira fejlesztőbarát mint az android. Nem igaz, hogy a windows phone nem fagy. Azoknál is ugyan úgy elő tudnak jönni ilyen hibák. De azzal inkább az a baj, hogy eléggé be van korlátozva. Alig van valami használható app, és a játékok is csak az android és ios játékok másolatai.

Attól függ, hogy neked mire kell és mennyit szánsz rá. Ha nem akarod babrálni a telefont, csak az a lényeg, hogy közösségi médiát tudd vele használni arra a legjobb az IOS.

Ha szereted babrálni, fejleszteni, személyre szabni, akkor egyértelműen egy felső kategóriás android.

Ha meg csak telefonálni kell és céges felhasználásra, akkor Windows phone kb 50-től kezdődően.

2015. jún. 25. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, szerintem meg igenis sok használható app van WP-re. lehet, hogy nem annyi, mint Androidra, de azért sok van. nekem 535-öm van, kevesebb, mint 40 ezerbe került és még az Asphalt 8-at is hibátlanul viszi. naponta netezek, játszok rajta, és eddig még sosem akadt, laggolt vagy fagyott le. szóval h.ülyeség, hogy csak céges telefonnak jó meg telefonálásra
2015. jún. 25. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!