Milyen telefonotok van, mióta van meg, hány százaléknál szoktátok tölteni, milyen gyakran, és mennyi idő alatt töltődik fel?
1. Sony Xperia m2
2. 2014. November óta
3.4-14-20 % körül szoktam tölteni.
4. Minden éjszaka lefekvés előtt rakom fel töltőre, nem tudom mennyi idő alatt tölt fel, mert alszom. :)
samsung galaxy express
pár hónapja
15% körül
2 óra kb
Xperia Z1
2014.5.27
este felteszem töltőre és kész, általában 60% körül szokott lenni
töltéskor alszok, ugyhogy reggel leveszem és kész
Vodafon smart 585-t van, 4 éves. 25% körül szokott pirosan jelezni, úgyhogy akkor rakom fel. 1 óra alatt fel is tölt, kb. 5 naponta töltöm.
De amúgy nincs agyon használva a telefon, gondolom azért bírja még mindig az eredeti akkumulátor.
LG G2, természetesen minden nap este töltőre teszem, reggel 100%-on viszem. Szigorúan saját töltő, tolja mint az atom..
2014 augusztusi vásárlás, de márciusi példány. Zsír új volt.
Van egy szolgálati Sony Z1-em, az is csak sajáttöltővel, de dokkolón keresztül..az az asztalomon a beszélgetéseken kívül állandóan töltőn van, majdnem mindig 100%. 2014 nyarán kaptam, új példány volt...
1. Concorde blackbird
2. 2014 november
3. Nem tudom, attól függ mennyit használom, mert este mindig töltöre teszem, úgyhogy: 1%-80%
4. Minden este töltöm
5. Kb. 1-2 óra de nem szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!