Manapság szerintetek milyen területen lehet olyat alkotni, ami miatt emlékezni fognak rád?
Melyik az a terület (szakma, munka stb), ahol maradandó alkotásokra van lehetőség?
Véleményekre vagyok kíváncsi.
ha ezt gyorsan kivánod véghez vinni és mindenhol akarsz emlékezets maradni akkor a számitás technika/kommunkáció a nerő.
ha van időd akkor a többi tudomány.de azért ezek elég szűk körű elismertséget hoznak. én nem tudnék megnevezni egyetlen matematikust,biologust,geologust a 14.-től a 20. századig.
Köszi a válaszokat!
Neked is utolsó, jót mosolyogtam! :)
Egy olyat mint Einstein mindenki ismer, szóval bukta az irodalom/költészet.
Egy olyan személyt, mint hitler szintén mindenki ismer.
Bár az utóbbi módszert nem ajánlom, alkoss valami-t a tudomány terén, ha alkotsz olyan energiatároló eszközt, ami 100%-ban képes eltárolni a Paski atomerőmű egy éjszakányi teljesítményét, s ne legyen nagyobb, mint maga az atomerőmű, akkor olyat alkottál, amivel örök időre ismerettséget szerzel.
Szóval, igen lehet olyat alkotni.
"Egy olyat mint Einstein mindenki ismer, szóval bukta az irodalom/költészet."
Cáfoltam én ezt? Olvass értően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!