Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk halál után?

Mi lesz velünk halál után?

Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 20:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Engem nagyon érdekel ez a kérdés de szerintem ujjá nem születünk
2015. máj. 16. 11:25
 12/15 Hardy Weinberg ***** válasza:
98%
Hát, egy ujjá nem is szeretnék újjászületni. Tudod van különbség ujj és új között.
2015. máj. 16. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyjából az őskortól a "felvilágosodásig" a világon minden kultúra mindenhol, mindig úgy tartotta, hogy a tudat nem szűnik meg a halállal. Erről számolnak be a klinikai halálból visszatérők is (bár erős érv, hogy nekik az agyuk még működik olyankor, agyhalálból meg senki nem tért még vissza bizonyíthatóan).

Hagyományosan az emberi spiritualitás a tudatot-lelket-szellemet halhatatlannak, az anyagi testet pedig halandónak állítja be. De ha az életet csak anyagi szinten nézzük, akkor is azt látjuk, hogy nincs kezdete, se vége, egy örök átalakulás. Élettartamunk során is 7 évente cserélünk testet.

2015. máj. 16. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy veletek mi fog történni, csak azt, hogy velem mi fog. Engem vsz. elhamvasztanak, betsznek egy urnába, és gyermekeim néha meglátogatják azt a helyet, ahol ez az urna van. Az ő fejükben, meg másokéban, akik ismertek pedig megmarad egy csomó emlékkép, ami olyan eseményeket rögzített, melyekben én is szerepeltem. Ha pedig már ők is meghalnak, akkor már ennyi sem marad belőlem.
2015. máj. 18. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy ki hal meg, mi vagy más valaki?
2015. máj. 28. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!