Mi lesz velünk halál után?
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 20:43
1/15 anonim válasza:
Sokat gondolkodtam ezen, de hiaba mondanam el... Mert én sem tudom.. És akarmi is lesz azt emberi agy nem tudja felfogni..
2/15 anonim válasza:
Teljesen amit az egyes mondott, én is elképzeltem már nem egyszer, de nem tudom mi lehet, pedig jó lenne tudni.
3/15 anonim válasza:
Szerintem ezen kár gondolkodni. Éld az életed és ne érdekeljen ez! :)
4/15 anonim válasza:
Lekapcsolják a villanyt és kurv.. sötét lesz:-)
5/15 anonim válasza:
Utána olyan mint amikor alszol.
6/15 anonim válasza:
egyrészt kár ezen gondolkodni, másrészt meg villany lekapcs és vége
7/15 Bogi121 válasza:
Én ha erre gondolok akkor az jut eszembe hogy mikor nem éltem akkor se voltam sötétbe vagy a mennyországba nem
voltam és kész és mikor meghalok utána olyan lesz mint életem előtt nem leszek és kész
8/15 anonim válasza:
Jó párszor volt már a kérdés.
De miért itt kérdezel? Tudományos szempontból érdekel?
Mert akkor egyszerű a dolog: fokozatos szétoszlás.
Semmi sem marad belőled, ami valaha a személyiséged volt.
9/15 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy van-e élet a halál után, hanem hogy van-e élet a halál előtt.
10/15 anonim válasza:
Akkor nekem az "élet" és a halál egybefolyik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!