Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van valami előnye annak ha az...

Van valami előnye annak ha az ember Mensás?

Figyelt kérdés
van itt olyan aki benne van ebbe klubba?

2015. máj. 15. 17:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell megvárni míg anyu hazaér és ebédet főz.
2015. máj. 15. 17:26
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
bocs, ezt muszáj volt
2015. máj. 15. 17:27
 3/19 A kérdező kommentje:
oda akartam írni, hogy nem az iskolai menzára gondolok de mivel az z betű így nem láttam szükségesnek de ahogy látom elég nagyot tévedtem
2015. máj. 15. 17:28
 4/19 anonim ***** válasza:
6%
Ahogy nézem egyébként nem sok, kb annyi lehet mint informatikus körökben az ECDL vizsgának.
2015. máj. 15. 17:28
 5/19 anonim ***** válasza:
24%

Csak arra jó, ha nincs egészséges önbizalmad, akkor elélvezhetsz rá, hogy milyen elit klubba sikerült bejutnod.

Úgy tudom, néha összejönnek, és dedósoknak való debil társasjátékokkal szórakoztatják magukat. Meg közben nyilván a társadalom krémjének képzelik magukat.

2015. máj. 15. 18:07
 6/19 anonim ***** válasza:
1%
Na meg a tagdíj.
2015. máj. 15. 18:14
 7/19 A kérdező kommentje:
olvastam olyat, hogy valaki ez miatt kapott munkát
2015. máj. 15. 18:50
 8/19 anonim ***** válasza:
Lehet vele menőzni. Elég hatásosan ráadásul.
2015. máj. 15. 18:54
 9/19 anonim ***** válasza:
1%
Nyilván van akinél ez előny, mert jól hangzik, de önmagában lófaszt nem jelent.
2015. máj. 15. 19:01
 10/19 2xSü ***** válasza:
88%

Nézőpont kérdése, hogy neked mi előny és mi nem.

Vannak összejövetelek. Itt lehetőség van embereket megismerni, játszani, vagy beszélgetni. (Valahogy a magas IQ együtt jár a játékok szeretetével, hiszen maga a teszt is afféle játék.) Ennek annyi az előnye, mint bármilyen társaságba tartozni.

Vannak bizonyos érdeklődési körök köré szerveződött csoportok.

Vannak események, táborok, egyebek.

Kapsz egy kb. havi rendszerességgel megjelenő újságot. Nem valami extra, de néha vannak benne jó írások.

> Csak arra jó, ha nincs egészséges önbizalmad, akkor elélvezhetsz rá, hogy milyen elit klubba sikerült bejutnod.

Érdekes álláspont, hogy kizárólag erre jó, semmi másra. A valóság viszont az, hogy egy mensás önmagát, meg a többi mensást ismerve pontosan tudja, hogy önmagában a magas IQ még semmit nem jelent. Ettől lehet valaki lusta, egoista, arrogáns, műveletlen, tesze-tosza. Meg természetesen lehet szorgalmas, önzetlen, kedves, művelt, talpraesett is. Meg merem kockáztatni, hogy egy átlag mensás kevésbé van elszállva az IQ-jától, mint egy focista a foci tudásától, egy művész attól, hogy alkotni tud, vagy egy bodybuilder az erejétől.

> Meg közben nyilván a társadalom krémjének képzelik magukat.

Nyilván…

Ilyenkor hajt a kíváncsiság, hogy vajon mi alapján alakul ki egy ilyen erősen ellenséges, negatív, és szerintem nem megalapozott vélemény.

2015. máj. 15. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!