Evolucionisták/ateista melegbarátok! Mivel magyarázzátok, hogy létezik két nem. Férfi és nő?
Figyelt kérdés
Úgy értem: ha nem számítana semmit a nem. Miért nem egynemű emberek alakultak ki az evolúció során. Akik önmegtermékenyítőek, mert létezik ilyen állatfaj. Nem véletlen van férfi és nő! Mit gondoltok?2015. máj. 15. 13:37
91/106 Wadmalac válasza:
Én valami olyasmit olvastam, hogy petesejtben lehet kicserélni a kromoszómákat, kísérleti szinten. Idegen béranya és mesterséges (de módosítatlan) petesejt-beületés létezik. Ennél fejlettebb gyakorlatban? Erősen kételkedem.
92/106 anonim válasza:
DNS kicserélést még nyögvenyelősen el tudok képzelni (csak, hogy ne legyek teljesen off-topic :) hímivarsejtből petesejtbe TALÁN (de ezzel is nagyon erős fentartásaim vannak), fordított irányba egyszerűen kizárt, a de-differenciációról nem is beszélve. De eleve semmi értelme sincs egyik ivarsejtből másikat csinálni.
93/106 anonim válasza:
Olyan őssejteket tudnak már manipulálni, amiből lehet petesejt, vagy hímivar sejt. Úgy módosítják a csírasejtet, hogy abból petesejt lesz, és nem hímivarsejt.
94/106 anonim válasza:
"Nőknél eddig is megtudták oldani, most már férfiaknál is."
Hoppácska: "egyik férfiból származó őssejtet petesejtté alakítsanak"
vs "A hímivarsejtet át lehet alakítani petesejté, és fordítva is."
És a megvalósítás nincs még a horizonton.
95/106 anonim válasza:
Még, de már hamarosan lesz. Ne hidd már azt, hogy nem fogják ezt megoldani.
96/106 Wadmalac válasza:
Én azért inkább megmaradok a régi, jól bevált izzadósabb módszernél. :)
97/106 anonim válasza:
:D, nem mondtam, hogy én ezt támogatom, de ma már olyan szinten van a tudomány, hogy lassan bármit megtud tenni.
98/106 Wadmalac válasza:
Azért lesz még ezzel etikai kalamajka, nem csak homó pároknál.
99/106 anonim válasza:
"Há' rendörbácsik nebáncsatok engeem, senkim sincsen aföld kerekéén..."
Bírtam ezt a sittes-giccses, kissé dekadens, de naaagyon nagy élettapasztalatra alapozott moralizálást, amit " Sanyi, az izomcsávó " lenyomott itt nekünk, sápadt kis nyúlgerinc entellektüelleknek. "Kitépem a agyadaaat!!! Hol vagy, menő csávó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!