Ateisták! Milyen materialista magyarázat létezik, a szellem észlelésekre és a halálközeli élményekre?
Például agyi oxigénhiányos hallucinációk halálközeli élményekre.
A szellem észlelések nagy része csak érzéki csalódás, beleképzelés, nincs rajta túl sok magyaráznivaló.
Hű mekkora tudományos magyarázatok.
Nem csoda hogy nem lettem ateista.
Helyette ostoba hívõ lettél? Biztos jó neked. :)
"Nem értem a tudományt, inkább elhiszek gondolkozás nélkül, valami képtelen mesét!"
Jó hozzállás, ha a "fajtádon" múlna még mindig barlangban élnénk, félnénk a tûztõl és boszorkányokat égetnènk...
"Naponta több, mint százezer ember hal meg legkülönfélébb módokon. Ha valóban léteznének szellemek, ilyen számokkal már rég általánosan elfogadott tény lenne a létezésük."
Ezt a logikai gondolatmenetet kifejtenéd? Sajnos nem értem.
Egyébként materialista magyarázat nincsen a már írt "beleképzelésen" kívül, és a szigorúan vett felfogás keretein belül nem is lehet.
Kérdező, ha az materialisták nem tudnak rá magyarázatot, abból csak az következik számodra, hogy akkor neked van igazad?
Vagy csak akkor, ha nem érted meg a lehetséges magyarázatokat?
Tudod, ha valaki nem tud valamit, az nem azt jelenti, hogy ki kell találni egy mesét rá.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem azt sem tudod, mi az a materializmus. (Az ateizmus meg végképp nem értem, hogy jön ide.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!