Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A netes IQ-tesztek hitelesek?

A netes IQ-tesztek hitelesek?

Figyelt kérdés

vagy esetleg pénzkicsalás?

Régóta kíváncsi vagyok az enyém mennyi lehet, de ingyeneset nem találok, anyám meg nem hajlandó fizetni az sms-ért...

(ha valaki tud, esetleg írhatna egy jót.)

2015. máj. 10. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

A kérdésed alapján jó közelítéssel meg tudom saccolni, de inkább itt próbáld mérni:

[link]

2015. máj. 10. 09:03
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, roppant szellemes.
2015. máj. 10. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Még ez is hiteles, a mensának a dán változata:

[link]

2015. máj. 10. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak a dán változat a dánokra van kalibrálva, a magyar meg a magyarokra.
2015. máj. 10. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, a dán valamivel nehezebb, a magyart simán megcsináltam max pontosra, a dánban 2-t nem tudtam. Szóval érdemesebb a dánt csinálni, az hitelesebb.
2015. máj. 10. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:

A netes IQ-tesztek hitelesek, legalább is az alábbiakban felsoroltakat érdemes kitöltened.

Az új-zélandi Mensának az oldalán is jó teszt van: [link]

Játékos magyar teszt, itt már több képességet vizsgál, ezért nem kifejezetten az általános intelligenciát méri: [link]

A nemzetközi Mensa weblapján is van teszt:

[link]

Romániai Mensa online teszt: [link]

Na, van ez is: [link]

- itt már nyelvi képességeket is mér, ki tudja, mennyire jó, de legalább gondolkodtat (mintha nagyobb értéket adna a valósnál).

Hasonló logikai feladatokat és IQ mérést találhatsz még itt: [link]

Amikor belépsz erre a weboldalra sok - sok logikai feladatot találsz, a jobboldali menüben azokat mind megnézheted és kitöltheted, amelyekhez nem kér kódot.

Remélem segíthettem és hasznosnak találod a válaszom.

2015. máj. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!