Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Huh. Valami tanács, segítség?

Huh. Valami tanács, segítség?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok egy nagy matekzseni. Sőt épp hogy ellenkezőleg.Olyan mintha 3.tól nem lettem volna bent az órákon {jó talán kicsit túlozva} és most hogy elköltözött fater, anya mindenképpen különtanárhoz akar járatni. Megis értem csak én félek emiatt. Unokatestvéreim is oda járnak (és anya ugyan ahoz akar) nem tudom milyen mert nem beszéltem még velük erről de nem is akarok mert még nem akarom hogy kiderüljön vinni akarnak különtanárhoz. Valójában lehet hogy szégyellem nem is tudom de valamiért nagyon nem szeretnék különtanárhoz járni. Nem tudom mennyire van türelmük és úgy érzem s.gg hülye vagyok matekból.

Tudnátok valami tanácsot adni? Vagy bármi!!!

14/F

2010. febr. 21. 16:40
 1/9 anonim válasza:
100%
nyugi, nem gáz ha jársz korrepetálásra. én gimnáziumba járok, és az a "menő" nálunk,ha különtanárhoz jársz - hogy ez miért van így nem tudom. meg gondolj arra h jobban fog menni a matek, fő az optimizmus!!
2010. febr. 21. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha, saját bevallásod szerint, s*gg-hülye vagy matekból, akkor igenis járj különtanárhoz, én most tartotok ott, hogy idén fogok érettségizni és az osztály fele matekból korepre jár, különtanárhoz, pedig elvileg mi a jobb képességű osztályt alkotjuk. Nem tudom mit szégyellsz rajta amúgy, ezen te elgondolkodtál már?
2010. febr. 21. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az unokatestvéreid is járnak, akkor ők is hülyék hozzá, tehát nyugodtan beszélhetsz velük róla. Örülj neki, hogy anyukád pénzt szán rá, és könnyebben megérted az anyagot. A különtanárok tudják, hogy azért fogadják őket, mert a gyerek nem érti a tananyagot, és mivel fizetnek nekik érte, barátságosabbak is.
2010. febr. 21. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Én még magyarból is mennék, mert ritka pocsék helyesírásod van.
2010. febr. 21. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Senki nem kért tőled helyesírási tanácsot, ezen az oldalon a kérdezőnél sokkal rosszabb helyesírásúak szaladgálnak, azokat javítgasd, de ne csak kritika szinten, hanem konkrétan, hogy legalább valami hasznuk legyen belőle.

3.

2010. febr. 21. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Énis jártam matekból különtanárhoz, egyáltalán nem volt gáz, viszont simán ötösre javult a jegyem. Eszembe se jutott titkolni, átlagos dolog volt. Aztán pár évvel késöbb már matekversenyekre is jártam, uh szerintem jó ötlet volt a felzárkóztatás.

Ráadásul nekem egy ilyen türelmes néni jutott aki tisztességel elmagyarázott mindent amit órán nem értettem meg.

Szal no para.

2010. febr. 22. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Azért elég fura, hogy valaki szinte (?) már lehordja azt, aki merészeli megemlíteni a nullás szintű helyesírást - pedig a kérdezőnek gyakorlatilag ez van. TÉNYLEG szüksége lenne egy magyartanárra IS.
2010. febr. 22. 13:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a helyesírásom se szárnyal a magasban de:

1. A matek rosszabb.

2. Annyira azért nem pocsék a helyesírásom szerintem.. (Van rosszabb).

3. Nem vagyunk gazdagok hogy kettő tantárgyból is különtanárhoz járjak.. Mégha csak vicceltetek is vele.

2010. febr. 22. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, ha módodban áll, mindenképpen járj különórára. Rengeteg problémát hárithatsz el ezzel későbbi tanulmányaidban, még akkor is, ha semmi közük nem lesz a matekhoz. A húzódodasod, félelmed valószínűleg amúgy is el fog múlni az első néhány óra után. Mindenesetre járj utána, hogy az unokatestvéreid jegyein javított-e ez a megoldás... Mert ha nem, akkor keressetek másik tanárt vagy egy matekos diakot (aki olcsóbb is lesz, egyébként), de semmiképpen se maradj a harmadikos szinten. Én is megbántam, de még hogy!

Sok sikert!

2010. febr. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!