Mi történne akkor, ha egy embert bedobnánk a 4. dimenzióba?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lehetséges?
Hogy nézne ki?Képes lenne ott élni?
2015. ápr. 4. 17:19
2/12 A kérdező kommentje:
Igazából azt se értem, hogy most akkor az idő a 4. dimenzió vagy a hiperkockás dolog?
2015. ápr. 4. 17:38
3/12 anonim válasza:
Valakit kérj meg, hogy segítsen azért. Jól fogjátok meg a kezét és a lábát, és lóbázzátok meg, és csak azután hajítsátok el, miután jól belendült! De azért ügyeljetek arra, hogy miután beleesett, nehogy belefulladjon, mert nehéz lenne megmagyarázni a bírónak...
4/12 anonim válasza:
Nekem múltkor a kutyám szaglászott körülötte, és elkezdett kapirgálni is. De megcsúszott valamiben és beleesett. Úgy jött ki, hogy két feje volt és hat lába, ezért el kellett altatnom. Szerintem embert ne akarj beledobni, mert elég durva következményei lehetnek!!
5/12 anonim válasza:
Jah, azt elfelejtettem írni, hogy miután a kutyám kijött, megrázta magát, és rámfröccsent néhány cseppje. Azóta nem lehet látni gyakorin, hogy hány %-os hasznos válaszokat adok!!!
7/12 A kérdező kommentje:
Fuu akkor megnyugodtam, hogy ez nem csak nálam probléma:D
Nekünk a macska esett bele.
2015. ápr. 4. 19:33
8/12 anonim válasza:
"nehogy belefulladjon, mert nehéz lenne megmagyarázni a bírónak"
Majd feltesz egy kérdést itt a gyk-n. :)
9/12 anonim válasza:
egy tudóst vagy fizikust megkérdezel, ő megmondja a pontos/pontatlan választ :)
10/12 anonim válasza:
Lehetséges, hiszen a háromdimenziós világban is létezik a kétdimenziós sík. Képzelj el egy négyliteres edényt; elfér benne három liter víz? Amúgy valószínűleg nem történne vele semmi. Ő maga a harmadik dimenzióban létezett, egy négydimenziós világban csak a negyedik dimenzióval nem tudna mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!