Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Embereket látok meghalni....

Embereket látok meghalni. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi ez és miért? De RÉMES, MÉGCSAK 15 éves lány vagyok, de nem skrizofén!!!

A barátommal a budai várban sétáltunk tegnap előtt este. Egy kis kapun mentünk át. Egy francia forradaloból való ruhában akasztottak fel egy férfit 3 francia "forradalmi katona". A következő sarokban egy 1950-60-as évekből való ruhájú nőt késelt meg 5 másik. Az első férfi fekete hajú 28-36 év közötti a nő szőke félhosszú hajú 36-42 év körüli volt. Mind a kettő haláluk előtt mélyen a szemembe néztek, mintha könyörögnének, hogy segítsek, de nem tudtam. Rémesen éreztem magam! Csak én láttam a barátom nem.Ő azt mondta totál elfehéredtem.

2007. okt. 31. 10:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi, most jobb. Amúgy amióta az eszemet tudom vannak, olyan 4 éves korom óta.
2009. márc. 7. 22:58
 12/13 anonim válasza:
100%
történtek még ehhez hasonló dolgok azóta?
2009. júl. 16. 14:43
 13/13 anonim válasza:
100%
nem kell megijedni, nincs veled semmi baj és nem vagy a legközelebbi horrorfilm sztárja sem :) egyszerűen valószínűleg látod a szellemeket még mindig, vagy látó vagy, vagy ilyesmi. érdemes elkezdened foglalkozni az ezoterikával és spirituálisan fejlődni, hogy megtanuld kezelni ezt. Jómagam is éltem már át olyat, hogy láttam valakit aki nincs ott, kiderült később hogy szellem az illető. De eredetileg mindannyian képesek vagyunk látni őket, vagy legalábbis érzékelni, a gyerekeknél ez jól megfigyelhető. Csak aztán szépen elfelejtjük. Szerintem keress fel egy mestert aki tud segíteni a témában és utat mutathat. Aztán óvatosan és sok sikert :)
2010. febr. 28. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!