Ért valaki Robotron Reiss műszaki tervezőasztal (vonalzós rajzasztal) műszaki beállításához? Segítség kellene!
Figyelt kérdés
Használtan vettem egy R.R. rajzasztalt, ami nagyon szuper, csak épp az egyik vonalzója kicsit laza. A vonalzó hátsó oldalán több csavar is van, meg is találtam, hogy melyik lazult ki. Csak éppen nem tudom meghúzni ezt a csavart, mivel két acélsín közé van beszorítva, pont annyira, hogy a csavaron az anya ne tudjon elfordulni. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet megfeszíteni a laza vonalzót? A csavarról kép látható itt: [link]
(A csavar másik oldalán műanyag borítás van, ami közvetlenül a szögállítós részhez kapcsolódik, azt se levenni, se elfordítani nem tudtam, de lehet, hogy lehetséges, csak nem tudom, hogyan kell. :( )
2010. febr. 12. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!