Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a 2012-ről...

Mit gondoltok erről a 2012-ről? Ha ezek az infor.

Figyelt kérdés

Nahát Hy:

van 1 oldalam: www.2012.mlap.hu én vezetem

De ott minden 2012 ellen szol. DE mivan ha... Pl a hadronütköztető hiba lép fel...Vagy a Nibiru(Planet-X) helyett csak egy meteorit jön az északi sark felől...Vagy 3.világháboru...Szal valami világpusztittó és katasztrofális történik. Sztetek történhet valami hasonló ? :S Mert ha sztetek bizonytalan akkor ideje készülni, ha lessz valami, ha nem lessz semmi akkor is :D

Mi a véleményed? :S

2010. febr. 10. 18:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Megintvmi :D:D: XD : az idő menüt a tv-ben hallotam és gyorsan lekörmöltem xD
2010. febr. 10. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Figyelj: legalább 40-szer volt már ez a kérdés.

NÉZD VISSZA!!!

2010. febr. 11. 04:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Huh, aki olyat írt, hogy nyáron van a legmesszebb, és télen a legközelebb... hú. Jézusom. Én nem tudom, mikor hogy vagyunk, de nyáron és télen ugyan akkora a távolság, mivel az ellipszispálya két átellenes szakaszáról beszélünk...
2010. febr. 11. 09:01
 14/21 anonim válasza:
"Huh, aki olyat írt, hogy nyáron van a legmesszebb, és télen a legközelebb... hú. Jézusom. Én nem tudom, mikor hogy vagyunk, de nyáron és télen ugyan akkora a távolság, mivel az ellipszispálya két átellenes szakaszáról beszélünk..." aki ezt irta az jo !d!ota, mert az ellipszisnek NEM a kozepen van a Nap, hanem a ket gyujtopontja kozul az egyikben. igy nem lehet ua a tavolsag. nincs szo amit erre az emberre ki lehetne talalni...
2010. febr. 11. 15:48
 15/21 A kérdező kommentje:
NEMÉRTITEK H ÉN NEM IRTAM IEN ELIPSZISES SZART ???? NÉZÉTEEK MEG A WEBLAPOT ÉS NINCS I S IEN RAJTA! KAPIZS? XD
2010. febr. 11. 17:56
 16/21 A kérdező kommentje:

JUJ BOCSII ELBASZTAM A CIMET!

WWW.2012elmelet.mlap.hu

2010. febr. 11. 17:56
 17/21 A kérdező kommentje:
BOCSI MÉGYESZER! hejesen akkor: 2012elmelet.mlap.hu
2010. febr. 11. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

előfordul ilyen tévedés, semmi probléma. (az külön piros pontot érdemel, hogy vetted a fáradtságot és személyes üzenetet is küldtél :)

nos, beleolvastam a saját honlapodba is - és meg kell állapítani, hogy nem sokban különbözik az először belinkelttől...

eltekintve a rettenetes myennyiségű helyesírási hibától, a tartalom is erős kívánnivalót hagy maga után.

csak egyetlen példa:

"...nem véd minket semmi, csak a saját mágneses burkunk. Igy egy meteorral védtelenek vagyunk.Amig a csillagok kösz a belső részben helyezzkedünk el addik a több millió csillag véd minket a garvitációjával.Tehát más csillagokba csapódik a meteor..."

nos:

- a mágneses burok létének, vagy nem létének édeskevés (leginkább: semmi)köze sincs ahhoz, hogy egy meteor becsapódik- e a földbe, avagy elkerüli azt

- annak a rengeteg más csillagnak úgyszintén semmi köze az illető meteor becsapódásához

és hidd el, bőven lehetne még szemezgetni a finomságokból...

az látszik, hogy érdekel a téma, de javaslom, hogy mielőtt saját elméleteket kezdesz felállítani, tanulj még eg kicsikét... (és persze a helyesírást sem árt gyakorolni, mert így még akkor is nehéz komolyan venni az írásod, ha annak tartalma egyébként kifogástalan lenne)

2010. febr. 11. 19:28
 19/21 A kérdező kommentje:
Oké:) Kijavittok mindent :) Jolvan az a mágneses izéra most jöttem rá h az a napszéltől véd :D:D::D De még készülőben van az oldal...Amugy "maga" nagyon személyeskedő :) Talán nem egy kutató vagy iesmi? XDXD Bár az kicsit nehéz lenne :)
2010. febr. 11. 20:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Egyébként is megnéztem azt a weblapot :D:D: " szeretemeg béke és akkor nem lessz világvége xD Nos hátha egy meteort nem áliana meg a NASA akkor majd pont a szerete forditja vissza? XD
2010. febr. 11. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!