Mit gondoltok erről a 2012-ről? Ha ezek az infor.
Nahát Hy:
van 1 oldalam: www.2012.mlap.hu én vezetem
De ott minden 2012 ellen szol. DE mivan ha... Pl a hadronütköztető hiba lép fel...Vagy a Nibiru(Planet-X) helyett csak egy meteorit jön az északi sark felől...Vagy 3.világháboru...Szal valami világpusztittó és katasztrofális történik. Sztetek történhet valami hasonló ? :S Mert ha sztetek bizonytalan akkor ideje készülni, ha lessz valami, ha nem lessz semmi akkor is :D
Mi a véleményed? :S
Figyelj: legalább 40-szer volt már ez a kérdés.
NÉZD VISSZA!!!
JUJ BOCSII ELBASZTAM A CIMET!
WWW.2012elmelet.mlap.hu
kedves kérdező!
előfordul ilyen tévedés, semmi probléma. (az külön piros pontot érdemel, hogy vetted a fáradtságot és személyes üzenetet is küldtél :)
nos, beleolvastam a saját honlapodba is - és meg kell állapítani, hogy nem sokban különbözik az először belinkelttől...
eltekintve a rettenetes myennyiségű helyesírási hibától, a tartalom is erős kívánnivalót hagy maga után.
csak egyetlen példa:
"...nem véd minket semmi, csak a saját mágneses burkunk. Igy egy meteorral védtelenek vagyunk.Amig a csillagok kösz a belső részben helyezzkedünk el addik a több millió csillag véd minket a garvitációjával.Tehát más csillagokba csapódik a meteor..."
nos:
- a mágneses burok létének, vagy nem létének édeskevés (leginkább: semmi)köze sincs ahhoz, hogy egy meteor becsapódik- e a földbe, avagy elkerüli azt
- annak a rengeteg más csillagnak úgyszintén semmi köze az illető meteor becsapódásához
és hidd el, bőven lehetne még szemezgetni a finomságokból...
az látszik, hogy érdekel a téma, de javaslom, hogy mielőtt saját elméleteket kezdesz felállítani, tanulj még eg kicsikét... (és persze a helyesírást sem árt gyakorolni, mert így még akkor is nehéz komolyan venni az írásod, ha annak tartalma egyébként kifogástalan lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!