Mit gondoltok erről a 2012-ről? Ha ezek az infor.
Nahát Hy:
van 1 oldalam: www.2012.mlap.hu én vezetem
De ott minden 2012 ellen szol. DE mivan ha... Pl a hadronütköztető hiba lép fel...Vagy a Nibiru(Planet-X) helyett csak egy meteorit jön az északi sark felől...Vagy 3.világháboru...Szal valami világpusztittó és katasztrofális történik. Sztetek történhet valami hasonló ? :S Mert ha sztetek bizonytalan akkor ideje készülni, ha lessz valami, ha nem lessz semmi akkor is :D
Mi a véleményed? :S
Mi van, ha holnap elüt egy autó?
Hülyeségen hülyeség görcsölni, amikor sokkal közelebb is találsz elég problémát. Ez a 2012 humbug meg egy rakás szenzációhajhász hülyeség.
Ok
:D De a mayák csak azt mondták hogy valami nagy VÁLTOZÁS fog beköveztkezni...azt nem h világvége lessz.:D
Ha bárki is azt gondolja, hogy 2012-ben itt a világvége akkor azonnal hagyományozza rám az összes vagyontárgyát!!! Neki már úgyis mindegy!!!
Ja és ha ti elhiszitek hát egészségetekre, ÉN még szándokozom élni egy darabig. Úgyhogy bármi történjék is én még nem fogok két év múlva meghalni. Így döntöttem. (Makacs ember vagyok.)
kedves kérdező!
beletekintettem a honlapodba - és már nem is csodálkozom a kérdéseden :
aki képes ilyen orbitális baromságot leírni,
"1999. augusztus 11.
Igen emlékezetes dátum vol a Napnak eklipszével és csillaghullással....
...Ezen a napon érte el a FÖLD a napközelségének legnagyobb fokát és a Holdtól való legnagyobb távolságát..."
nos, azon kívül, hogy nem ártana, ha elmagyaráznád, hogy mi az a "nap eklipszise", az igazán fejbevágó tudatlanságot eláruló szöveg az, hogy a föld- nap távolság minimuma augusztusra esik....
elárulok rettenetesen nagy titkot - ezt a titkot cvsak a legbeavatottabbak ismerik, és teliholdas éjszakán, fekete macskára állva kell megesküdniük, hogy soha, senkinek nem árulják el. aki ezt az esküt megszegi, azt a rettenetesen titkos társaság arra ítéli, hogy élete végéig győzike és mónika sót kelljen néznie, miközben kiszel tünde kommentálja neki a látottakat....
tehát a nagy titok:
a nap- föld távolság minimuma télen (konkrétan januárban) van, és a föld nyáron, biz távolabb jár a naptól...
engedd meg, hogy a többi sületlenséget, ami szép számmal található még az általad üzemeltetett honlapon - ne kommentáljam, pedig akad szép számmal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!