Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ti milyennek képzelitek el a...

Ti milyennek képzelitek el a jövőt egy 50-100 év múlva?

Figyelt kérdés

Ebben az 1-2 évben semmilyen nagyobb áttörést nem tapasztaltam pl kicsit jobb kamera a telefonokba meg ilyen dolgok de semmi extra.Milyen áttörések lehetnének amik egy kis színt vinne az életbe

"pl robot technológia,saját mátrix világ ahova mindenki felcsatlakozhat játszani,milyen autók lesznek,házak és így tovább az életszínvonal milyen lesz annyit fog-e számítani a pénz mint most?

2014. dec. 29. 22:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
27%
A jövőben sok minden elképzelhető, mint ahogy 30 évvel ezelőtt is sok mindent képzeltünk a jövőről, ami a ma jelenleg. Én pl. biztos voltam benne, hogy űrhajóval megyünk nyaralni 2000 környékén, hogy a rákot már könnyedén gyógyítjuk, hogy nem lesz már szegény ember, meg ilyenek. Inkább azt írom le, mi az, amit nem tudtam elképzelni. Hogy a Korda György, meg az Aradszky László még a XXI. században is itt szennyezi a levegőt, na ezt nem. Ezért már óvatosabb vagyok. Ők még 50 év múlva is színpadon lesznek, ez biztos. A többit nem tudom.
2015. jan. 2. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!