Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mikor lesz már végre vége...

Mikor lesz már végre vége ennek az undorító forróságnak? Lehetne már 0 fok köeli idő, elég nagy szenvedés így is a nyár.

Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hol van undorító forróság? Az idén szinte nem is volt nyár! Most ősz van, de ez is hidegebb, mint kellene.

A 0 fok nagyon nem hiányzik még. Ráér majd novemberben is.

2014. okt. 10. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

>undorító forróságnak

>0 fok köeli idő

>szenvedés így is a nyár

Október van. Te melyik országból írsz?

2014. okt. 10. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy nem te fizeted otthon a gázszámlát! :D
2014. okt. 10. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért van olyan érzésem, hogy valaki trollkodik? Nem baj, mi is jól szórakozunk. A Hideg idő majd eljön, mert ideje van a cidrinek, ideje van a hócipőnek.
2014. okt. 10. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma itt 24 fok volt, ez szerintem még épp kellemes, kicsit barátibb, mint a 0 fok. :D
2014. okt. 10. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a türelem nulla fokot terem.
2014. okt. 10. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Idén nem is volt "undorító forróság", azaz kánikula, max. egy-két hétig még májusban vagy inkább júniusban. Most meg abszolút kellemes idő van, 20-25 fok között, bár mindig ennyi lenne. :)

Nekem inkább a mínuszos a szenvedés, mert nagyon be kell öltözni, hogy az ember ne fagyjon meg; ráadásul ahogy fentebb említették, a lakásokat meg fűteni kell, ami elég sokba tud fájni. (Pedig én még szerencsés vagyok ebből a szempontból, mert kiválóan érzem magam 21-22 fokos belső hőmérsékleten, nem kell több; és cirkóm van, meg elég jól szigetelt a lakás, így általában megúszom havi 10-15 ezerből a gázszámlát. De azt a pénzt is tudnám máshova rakni... :D)

Na, remélem, eléggé jóllaktál, trollocska. :P

2014. okt. 11. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!