Mikor lesz már végre vége ennek az undorító forróságnak? Lehetne már 0 fok köeli idő, elég nagy szenvedés így is a nyár.
Hol van undorító forróság? Az idén szinte nem is volt nyár! Most ősz van, de ez is hidegebb, mint kellene.
A 0 fok nagyon nem hiányzik még. Ráér majd novemberben is.
>undorító forróságnak
>0 fok köeli idő
>szenvedés így is a nyár
Október van. Te melyik országból írsz?
Idén nem is volt "undorító forróság", azaz kánikula, max. egy-két hétig még májusban vagy inkább júniusban. Most meg abszolút kellemes idő van, 20-25 fok között, bár mindig ennyi lenne. :)
Nekem inkább a mínuszos a szenvedés, mert nagyon be kell öltözni, hogy az ember ne fagyjon meg; ráadásul ahogy fentebb említették, a lakásokat meg fűteni kell, ami elég sokba tud fájni. (Pedig én még szerencsés vagyok ebből a szempontból, mert kiválóan érzem magam 21-22 fokos belső hőmérsékleten, nem kell több; és cirkóm van, meg elég jól szigetelt a lakás, így általában megúszom havi 10-15 ezerből a gázszámlát. De azt a pénzt is tudnám máshova rakni... :D)
Na, remélem, eléggé jóllaktál, trollocska. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!