Lányok által rondának elkönyvelt, agyon nyomorgatott fiú társaim, hogy viselitek a nyarat, amikor mindenfelé lengébben öltözött lányok látványa kínozza szemeinket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 21:04
1/5 anonim válasza:
Rosszul. rondának elkönyvelt lány voltam.
2/5 anonim válasza:
Tudjátok, mit nem értek?! Hogy minek kínálgatják magukat egyre kihívóbb öltözékkel évről-évre a csajok, ha közben NEM eladók?!...
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Miért kell mindig szidni a szép lányokat, meg a jó pasikat?
Nektek kellene egy dagadt, igénytelen lány? Őt választanátok a bombázó helyett? Nem hinném.
A másik meg, hogy nem csak egy típus létezik. A pasik mindig csak azokat a lányokat veszik észre, akik legyünk őszinték jó nagy kur**k és úgy is öltöznek. És igen ezeknek a csajoknak csak a "menő" pasik kellenek.
Az meg ha egy lány felvesz egy rövidnadrágot, meg egy topot, nem feltétlenül kínálkozás a másik nemnek. Lehet csak tetszik úgy magának és meleg is van. Mi a baj ezzel?
Nekem van barátom, de nem fogok hosszúnadrágban és garbóban járni egész nyáron, csak azért, hogy nehogy valakit "félrevezessek" az öltözködésemmel.
20/L
5/5 anonim válasza:
ÉN úgy élvezem a nyarat hogy egész nap a négy fal között vagyok és a gépelőtülök.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!