Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a legkorábbi emléked, és...

Mi a legkorábbi emléked, és hány éves korodból származik?

Figyelt kérdés

Az én első emlékem az, amikor édesanyám elvette a bilimet, nem tudom hány éves lehettem, talán 3...?

Ha van nagyon korai emléketek, írjátok meg, szerintem nagyon érdekes!

2014. okt. 2. 16:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%

én arra emléxek h utáltam a pelenkázást mert amikor anyám felemelte az alfelemet a hátamon húzódott a bőr :D

(tehát 1 éves kor előtti)

2017. szept. 1. 12:06
 12/29 anonim válasza:
Első emlékem anyám ablakot pucolt és én háton feküdtem, még pelenka volt rajtam és rácsos babaágyban feküdtem egy plüss sárga kiskacsa melett. :D de jó is volt agh volt akkor volt mért nem volt?
2017. szept. 2. 02:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bölcsiből van egy. Ebédelés, valamilyen főzeléket kanalazgatunk. A szemben ülő gyerek a kanaláról visszapotyogtatja a tányérba az ételt, és azt mondja: Esik a hó, szajik a ló. De az is lehet, hogy ki tudta mindani r-t.
2017. szept. 8. 18:02
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Talán mikor anyám veszekedett apámmal amiért eladta a kutyámat, hogy elkqrvázza az árát. 3-4 éves lehettem.
2017. szept. 9. 10:01
 15/29 anonim ***** válasza:
27%

Pici koromban, ahogy ráeszméltem a szobára rájöttem, hogy már éltem előző életemben. Nem vicc !

Döbbenetes volt :D

2017. szept. 16. 10:56
 16/29 anonim ***** válasza:
Elvileg lehetetlen emlèkeznem arra amire emlèkszek. Nem voltam mèg 1 èves sem.
2017. szept. 16. 18:49
 17/29 anonim válasza:
Nekem tényleg nagyon nagyon korai az első emlékem. Emlékszem, hogy anyámnak darabos volt a teje, és ezért sírtam. És hogy mennyire idegesített, hogy alig ismert/ ismeretlen rokonok is csapatban odaállnak a kiságyhoz, és gügyögnek.
2017. szept. 17. 12:05
 18/29 anonim ***** válasza:
Nekem bölcsiből vannak emlékeim, elég sok. Tehát olyan 2 éves lehettem. A legviccesebb, hogy járt rgy ikerpár a csoportba, akik mindketten a fikájukat ették kint az udvaron kismotorozás közben, pff... 😀
2017. szept. 17. 12:52
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam 2 éves, amikor apám meghalt, s még van egy emlékem arról, hogy vezeti a Trabantot.

Max 3 lehettem, amikor emlékszem, hogy anyukám vigasztal, amikor baleset érte egy ujjamat.

Emlékszem a szobára, a TV-re, s annak rácsavarható lábaira!

40F

2017. okt. 6. 10:46
 20/29 anonim válasza:
64%
1989: költözés.
2017. okt. 7. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!