Mi a legkorábbi emléked, és hány éves korodból származik?
Figyelt kérdés
Az én első emlékem az, amikor édesanyám elvette a bilimet, nem tudom hány éves lehettem, talán 3...?
Ha van nagyon korai emléketek, írjátok meg, szerintem nagyon érdekes!
2014. okt. 2. 16:06
11/29 anonim válasza:
én arra emléxek h utáltam a pelenkázást mert amikor anyám felemelte az alfelemet a hátamon húzódott a bőr :D
(tehát 1 éves kor előtti)
12/29 anonim válasza:
Első emlékem anyám ablakot pucolt és én háton feküdtem, még pelenka volt rajtam és rácsos babaágyban feküdtem egy plüss sárga kiskacsa melett. :D de jó is volt agh volt akkor volt mért nem volt?
13/29 anonim válasza:
Nekem a bölcsiből van egy. Ebédelés, valamilyen főzeléket kanalazgatunk. A szemben ülő gyerek a kanaláról visszapotyogtatja a tányérba az ételt, és azt mondja: Esik a hó, szajik a ló. De az is lehet, hogy ki tudta mindani r-t.
14/29 anonim válasza:
Talán mikor anyám veszekedett apámmal amiért eladta a kutyámat, hogy elkqrvázza az árát. 3-4 éves lehettem.
15/29 anonim válasza:
Pici koromban, ahogy ráeszméltem a szobára rájöttem, hogy már éltem előző életemben. Nem vicc !
Döbbenetes volt :D
16/29 anonim válasza:
Elvileg lehetetlen emlèkeznem arra amire emlèkszek. Nem voltam mèg 1 èves sem.
17/29 anonim válasza:
Nekem tényleg nagyon nagyon korai az első emlékem. Emlékszem, hogy anyámnak darabos volt a teje, és ezért sírtam. És hogy mennyire idegesített, hogy alig ismert/ ismeretlen rokonok is csapatban odaállnak a kiságyhoz, és gügyögnek.
18/29 anonim válasza:
Nekem bölcsiből vannak emlékeim, elég sok. Tehát olyan 2 éves lehettem. A legviccesebb, hogy járt rgy ikerpár a csoportba, akik mindketten a fikájukat ették kint az udvaron kismotorozás közben, pff... 😀
19/29 anonim válasza:
Nem voltam 2 éves, amikor apám meghalt, s még van egy emlékem arról, hogy vezeti a Trabantot.
Max 3 lehettem, amikor emlékszem, hogy anyukám vigasztal, amikor baleset érte egy ujjamat.
Emlékszem a szobára, a TV-re, s annak rácsavarható lábaira!
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!