TÖRTÉNELEM! Az óklori Görökről írok, és nem tudom hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
Ppt fájlt készítek az ókori Görögökről, de nem tudom hogyan kezdjem el.
Az első téma amit megírnék, az ókori Görögország kialakulása, de nem nagyon akarok erről netes forrásokat keresni, mert biztosabb vagyok akkor, ha valaki megírja nekem, és elmondja, hogy mit illik leírni erről.
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. szept. 27. 18:40
11/12 anonim válasza:
Kezdetnek leszögezném, hogy nem volt ókori Görögország. Egy kultúrkörbe tartozó városállamokról szoktunk ókori Hellász címszó alatt beszélni, akik mind az Ógörög nyelvet beszélték. Kicsit olvass utána, akár a neten, nézd meg a tankönyved is...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagy segítség volt:)
Tudom, hogy az én szorgalmim, én állítom össze, de nem akarok zöldségeket írni, mert akkor hiába állítottam össze. :)
2014. szept. 28. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!