Mi volt az ősrobbanás előtt?
Azt mondják, hogy az ősrobbanás előtt nem volt semmi. Én nem értem, hogy ha nem volt semmi, akkor abból hogyan lett hirtelen valami..
Megköszönném, ha valaki, aki otthon van a témában beszélne róla egy kicsit!
Azt tudjuk, hogy az atomok hogyan jöttek létre.
Sajnos azt nem tudjuk, hogy az ősrobbanás miből és hogyan jött létre.
Kicsit off, de:
"TELJESEN EGYEZTETHETŐ A HIT A TUDOMÁNNYAL"
Ugye csak viccelsz?
Én úgy látom, hogy a katolicizmus egy óriási nagy népbutítás. A papokat mind kardélre kellene hányni, hisz hülyítik az embereket. Galileot ezzel tisztelnénk meg.
"n úgy látom, hogy a katolicizmus egy óriási nagy népbutítás."
? Mert?
A kereszténységre alapuló dogmatikus szektákról igaz lehet, de általánosan kijelenteni teljesen alaptalan.
"A papokat mind kardélre kellene hányni, hisz hülyítik az embereket."
Én sem vagyok valláskedvelő, mert ugyanolyan tömegirányító tényező, mint a politika által irányított média, de ez as kardélre hányós szöveg ugyanolyan demagóg, mint a fanatikus vallásos tudománytámadás.
"Galileot ezzel tisztelnénk meg."
Valóban? Kicsit nem ártana jobban utánanézni, hogy is volt ez a Galilei-sztori. Mert ott szó nem volt vallás-tudomány háborúról. És bizony nem árt tudni, hogy Galilei, miközben a heliocentrikus világkép hipotézisét kiadta, közben éppen a katolikus egyház részére térképet készített a pokol szintjeiről is, nem kényszerből, hanem mert hitte, hogy úgy van.
Ne feledjük, a radikális vélemények oka általában a szűk látókör és a hiányos ismeretek.
"Mindig a kiindulópont a világ közepe,bárhol legyen az."
Na, ENNEK a mondatnak volt értelme, tudva, hogy az ősrobbanás utáni tértágulásnak nincs visszakövethető kiindulópontja.
A többi sorra elég tanácstalanul nézek.
"Meg azt se feledjük, hogy az ősrobbanás-elmélet egy katolikus paptól származik."
Igen, ez igaz. Tudjuk is, hogy mit tett a többi pap vele. Papok mind hazug, csaló, had ne soroljam alakok. Képmutató banda, a pápájukkal az élen. Isten nincs olyan formában ahogy azt állítják. 3 éveseket etessenek a biblia nevű mesekönyvvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!