Tegyük fel idejön egy földönkívüli faj felderítő szondája, ami olyan kis méretű hogy még akkor se érzékelik ha földkörüli pályára áll. Ha valahogy felmenne a googlera, youtube ra mindent megtudna az emberi fajról? A kérdés elmélet.
2014. szept. 20. 11:35
3/8 Tengor válasza:
Igen, és?
A sok katonai cucc mellett azt is megtudná, hogy nekünk nagyon nehéz a szaporodás, ezért nagyon sok tutoriált van fenn róla a neten :D
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem mindent látva az gondolnák "hagyjuk ezt a bolygót,majd visszajövünk 500 év mulva addigra úgyis kipusztítják magukat".
2014. szept. 20. 12:58
5/8 anonim válasza:
Tengor, sírok xD
Amúgy szerintem annyi fantázia, scifi és egyéb kitalált tartalom van az interneten, hogy nehéz lenne kiszűrni a valós információtartalmat - ezért inkább tényleges megfigyelés alapján készítenének hitelt érdemlő dokumentációt az emberiségről. De útmutatásnak azért biztos felhasználnák az internetet.
6/8 Tengor válasza:
#4, vagy ha emberi lényekre kicsit is hajaznak, akkor gondolkodás nélkül elpusztítanak minket, hogy a csillagunk energiáját felhasználják...
7/8 anonim válasza:
Egy csomó csillag van...miért pont azt pusztítanák el, ahol van egy lakott bolygó? Azért ehhez erősen elmebetegnek kéne lennie az egész fajnak. Az "emberek" között is vannak normálisak.
8/8 anonim válasza:
"Ha valahogy felmenne a googlera..."
Jó, írtad, elméleti a kérdés. De elméletben sem tud "felmenni", ha csak nem szerzi meg a rendszer dokumentációját, vagy egy működőképes gépet.Azzal viszont jó esetben lelepleződik. Javítsatok ki, ha rosszul mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!