Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy megálmodta...

Volt már olyan hogy megálmodtad a jövődet?

Figyelt kérdés

Előfordult már olyan, hogy előre megálmodtál dolgokat?

Egyszer csak beugrik (mint egy dejavu) hogy ezt már átélted ezt vagy azt a helyzetet álmodban valamikor.

2010. jan. 13. 20:49
 1/8 anonim válasza:
nekem már többször is volt ilyen és elég ijesztö. voltmár többször oylan h egy hétre v honapra elöre megálmottam majdnem h pontosan vmilyen eseményt.legalábbis kicsit másképp de a lényegi dolgok uyganazokvoltak. és amikor tényleg megtörtén akkor meg éreztem mintha ezmár megtörtént volna. meg olyanis szokott lenni h álmodok 1 helyröl aholéletemben nemjártammég aztán egy hét mulva meg ott járok valojában.érdekes dolgok ezek
2010. jan. 13. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
egyszer történt velem az hogy nagyon rosszat álmodtam az egyik ismerősömről.ami azért is volt fura mert igazából nem voltunk jó barátok, de nagyon rossz érzésem volt vele kapcsolatban utána. aztán aznap délelőtt egy másik ismerősöm felhívott és ő már azzal fogadott, hogy az bizonyos illetővel valami nagyon rossz dolog történt ( nem akarom most részletezni) na akkor rendesen ledöbbentem.
2010. jan. 13. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem is egyszer! Pl. a sulijaimat is sokszor megálmodtam, hogy mit kéne taanulnom...mindig azokat választottam és valóban nekem való amit most tanulok az is. Amúgy álomnaplót vezetek az a legjobb..sok minden ha el is felejtődne így ellenőrizhető és van, hogy valami nem 100%osan úgy alakul, de a lényeg, a végkifejlet az lesz. De van, hogy fordítva hely stb..megegyeznek a későbbi valósággal azonban máshogy alakul a jövő. Nagyon érdekes! Szeretek álmodni és megtanultam "irányítani" is.

2010. jan. 13. 21:32
 4/8 anonim válasza:
Nekem pedig olyan is volt, hogy előre megálmodtam, hogy néz ki az egyik konyhás néni az általános iskolából, még mielőtt láttam volna.:D Komolyan. Azóta elballagtam már gimnáziumból is, és még mindig nem játszott semmi komolyabb szerepet ez az ember az életemben, gondolom már nem is fog. Nem tudom, miért történhetett, és miért pont őt... Érdekes.
2010. jan. 13. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja meg a másik, édesapám nem él, na vele is gyakran álmodok...Sok mindent "elárul", vagy segít...előszőr ilyesztő volt, ma már hiányolom ha egy ideig nem álmodok vele...
2010. jan. 13. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják, hogy képlátás.

Hirtelen ha meglátsz valamit (esemény, tárgy szóval bármit), szedbe jut, hogy ezt már láttad valahol.

Velem is sokszor előfordul és akkor egy pillanatra leállok és teljesen kikapcsolok és próbálok vissza emlékezni, hogy megálmodtam-e még valamit.

2010. jan. 13. 21:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Kicsit ijesztő mert, az az érzése támad tőle az embernek, hogy a sorsunk előre meg van írva.

Én is tudom az álmaimat befolyásolni, de mikor beugrik valamikor hogy ezt álmodtam, akkor már nem történhetnek másképp az események, mint ahogy azt már valamikor megálmodtam. Legtöbbször akkor szokott ilyen érzésem támadni, mikor rendhagyó a mindennapoktól teljesen eltérő helyekre, helyzetekbe kerülök. Időben az álom és a valóság között lehet pár óra, de több 10 év is. Volt olyan, hogy a matekházit éjjel oldattam meg, úgy hogy még a feladatot sem ismertem, mert csak a feladat számát írtuk fel a füzetbe. Reggel mikor megoldottam a feladatot akkor csodálkoztam nagyon a végeredményen mert még frissen emlékeztem az álmomra.

2010. jan. 14. 06:34
 8/8 anonim válasza:
én megálmodtam hogy az apám új felesége terhes, mondtam is apámnak de leb@aszott, mert szegénynek nem lehetett gyereke. 8 hónappal később megszületett a hugom.
2010. márc. 8. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!