Nezzetek meg a youtube-on a, , Vissza a pokolbol 3, , cimu videot. Mi a velemenyetek rola? Foleg ateistak velemenye erdekel.
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 09:44
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Pl az árulja el, hogy ő azzal bizonygatja milyen ateista volt, hogy orvos volt és a tudományos munkát folytatott. Nos nekem egyik ismerősöm biológus, és láss csodát hívő is. És ez nem egyedi eset, sok orvos és egyéb tudományos munkát folytató ember hisz Istenben. Egy tudós, vagy ateista tudná, hogy a foglalkozás nem kötelez ateizmusra, ellenben egy hívő gyakran nem tudja. Szóval bukta.
3/5 A kérdező kommentje:
az egy dolog ,hogy orvos volt,de nem hitt Isten letezeseben ettol volt ateista.varom a tobbi valaszokat...
2010. jan. 13. 16:51
4/5 Sz1u válasza:
Nem tudom kedves Kérdező, hogy ez a videó mire bizonyíték? Az a filmben szereplő akárki is... tudod, messziről jött ember... Hülyeségeket én is tudok mondani (pl. Számodra ez a hozzászólásom is az lehet :) .
Nem tudom, hogy emlékszel-e a new orleansi tornádó okozta vízözönre? Nos, egy riportfilmben sírva szaladt egy nő a kamera felé, hogy őt az Isten mentette meg a haláltól. A tragikomikus (bár egyáltalán nem volt vicces) az volt ebben a bejátszásban, hogy mögötte meg több száz halott volt. Őket miért nem mentette meg a Mindenható? Ők miért nem mondhatták el, hogy kinek köszönhették volna az életüket?
Bocs az OFF-ért!
5/5 anonim válasza:
Miért feltételezitek rögtön azt, hogy valaki hazudik, csak azért, mert olyan dologról mesél, ami számotokra elfogadhatatlan. A pokolba is sokan eljutottak és vissza. Sok ilyen élménybeszámolót találsz a neten, szinte ugyanazokat mesélték. Annyi mindent átéltek már bizonyos emberek. Tudjuk, hogy sokan meséltek már halál utáni élményről, szellemekről. Most divat a Quija tábla használata is: Fiatalok mesélik el félelmetes tapasztalataikat ezzel kapcsolatban. Egymástól függetlenül ugyanazokat mesélik. A Discoveryn annak idején ment a Szellemjárás c. sorozat. Ott is megdöbbentő dolgokat meséltek. Azt gondolod, hogy ennyi ember hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!