Mi is volt a neve ennek a jelenségnek?
Figyelt kérdés
A lényege az volt, hogy az agyunk elképzeltet velünk dolgokat. Például nézünk egy képet és észreveszünk rajta egy furcsa formát és egyből arra gondolunk hogy egy szellem. Lehet hogy hülyén írtam le :D Tudom hogy egy bizonyított tudományos jelenség, csak nem tudom hogy mi a neve.2014. júl. 29. 19:07
2/14 A kérdező kommentje:
Hahaha. Nem. Valami rendes, tudományos neve volt. Nem hiszem, hogy egy olyan szót mint az asszociáció elfelejtenék.
2014. júl. 29. 21:08
3/14 anonim válasza:
A valóságot nem nagyon hatja meg, hogy te mit mondasz és mit nem.
4/14 Wadmalac válasza:
Tudtommal projekció, kivetítés.
A látás elmélete a reprezentáció kifejezést használja rá.
5/14 A kérdező kommentje:
"A valóságot nagyon nem hatja meg, hogy te mit mondasz." Már megbocsáss, de nem akartam meghatni semmit. Ha a kérdésre olyan válasz érkezik, ami tudom hogy nem az amire gondoltam, akkor el fogom mondani. Csak azért mert erőszakoskodsz, nem lesz az a válasz amit te akarsz. Wadmalac válaszolta jól meg, reprezentáció volt. Köszönöm wadmalac :D
2014. júl. 30. 13:30
6/14 Wadmalac válasza:
A dógózó népet szógálom. :D
Nekem a projekció volt ismerősebb, csak az a kifejezés nem látáselméleti, hanem pszichológiai (ha jól rémlik).
7/14 anonim válasza:
De honnan kéne azt tudni az itt válaszolóknak, hogy te amúgy mit tudsz és mit nem? És honnan kéne azt tudnunk, hogy szerinted a "reprezentáció" az "rendes tudományos" fogalom, míg az "asszociáció" nem az?
Mert az első intelligens felnyerítésedből az következett, hogy te ezeket valahogy természetesnek veszed.
Érted már a problémát, hülyegyerek?
8/14 A kérdező kommentje:
Jó, figyelj, nagyon nem tudom hogy mi a bajod, hogy őszinte legyek nagyon nem is érdekel. A kérdés meg lett válaszolva.
2014. júl. 30. 21:28
10/14 A kérdező kommentje:
Most minden válaszomra válaszolni fogsz? Ebben éled meg magad vagy mi? A kérdésre válaszoltak, tovább nem kell írogatni.
2014. júl. 31. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!