Lehet olyan, hogy így "összekeverednek" az emlékek?
Figyelt kérdés
Szóval most fordult elő velem másodszor ilyen. Anyám eltette a 2 cigijét valahova, és teljesen tisztán emlékeztem hogy a zöld szatyorban láttam, még csodálkoztam is hogy mit keres ott. Utána előkerült egy másik szatyorból: és kizárt hogy közbe át lett rakva, vagy ilyesmi. De én még most is megmernék esküdni hogy ott láttam. Na meg most történt egy olyan, hogy tesóm mondott nekem egy nevet. Ő Imrét mondott, én meg Józsit értettem, (pedig tisztán mondta...) és el is kezdtem keresni a telefonba a Józsit. (mindkettőnek ugyanaz a vezetékneve) Pedig teljesen tisztán hallottam hogy Józsi, és tökre nem hasonlít a két név, szóval nem tudtam félrehallani vagy ilyesmi. Lehetséges hogy abban a pillanatban beugrott az a név és azért hallottam? Vagy mi ez? Mit gondoltok?2010. jan. 7. 19:14
1/5 Silber válasza:
Túl sokat kalandozol és nem figyelsz a környezetedre.
2/5 anonim válasza:
úgy gondolom hogy a rövi távú memóriáddal van valami kis zűr
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen! Megesküdtem volna, hogy ezt meg ezt mondta az illető, és bizonyíték van rá (kamera) hogy tévedtem! Pedig itt cseng a fülemben!!! :)
5/5 anonim válasza:
Ha zavaróan sokszor fordul elő ilyesmi és különösen, ha egyre gyakrabban, akkor fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!