Mennyire nehéz egy pótvizsga?
Sziasztok, 9. osztályos vagyok,meghúztak kémiából. Bűntudatom van,mert soha nem volt még ilyen rossz átlagom sem, sőt,egyszer sem buktam meg. Most sem szeretnék,viszont nagyon pánikolok. Segítsetek,aki átment pótvizsgán, vagy ismerőse, vagy bármi, mit tudtok róla, mire számítsak, milyen nehéz?
*pánikolósfej*
Jójó, csak nagyon szar a tanárom, utál engem.(ok nélkül)
Mindegy,van ilyen. Annyit mondott utolsó napokba, hogy nagyon nehéz lesz, nem lehetetlen, de még nem sokan írták hármasra. Nagyon rám ijesztett.:|
Napok óta folyamatosan vázlatokat írok, ahogy elkezdődött a szünet kb két hetet pihentem, nagyon át akarok menni, nem akarok bukni.
szóval akkor nem lesz olyan nagyon nehéz?
vagy szabályokat kérdezett, vagy csak megadott egy témát,és arról kell írnod/beszélned?
Elméletileg pont olyan nehéz mint a normál vizsga, és csak mert a te tanárod útál nem bukhatsz meg, mert vannak külsősök hogy ne történhessen meg.
Ne "2 órát" tanulj rá, hanem nézd át rendesen, végülis csak egyetlen tantárgy! Jövőre meg még külön hasznos is lesz ha most végül mégis megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!