Mennyire nehéz a 9. es matek pótvizsga?
Figyelt kérdés
Meghuztak matekbol.ugye a matek 2nagy fő részből áll a fügvények és az egyenletes.nos a függvény szintem0 az egyenletek mennek.2013. júl. 10. 16:07
1/4 anonim válasza:
Ha év végén nem ment legalább 2-es szintre akkor gyakorolni kéne, és nem beletörődni, hogy nem megy. Hidd el, ha gyakorolsz akkor majd az aggódásod is csökkenni fog, mivel tiszta lelkiismerettel mehetsz majd ne a terembe. Tudnám még folytatni csak nincs kedvem.
2/4 anonim válasza:
Engem is meghúztak anno. :D Nekem nem volt nehéz, sőt könnyű volt, vagy nyolcszor két órát szenvedtem vele nyáron külön tanárral, te is készíttesd fel magad valakivel, mert ha nem úgy tuti nehezebb lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Hány feladat van?
2013. júl. 10. 16:24
4/4 anonim válasza:
Erre a kérdésre leginkább a tanárod tud választ adni. Ugyanis bármily meglepő is a dolog, de ő állítja össze a feladatsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!