Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz a 9. es matek...

Mennyire nehéz a 9. es matek pótvizsga?

Figyelt kérdés
Meghuztak matekbol.ugye a matek 2nagy fő részből áll a fügvények és az egyenletes.nos a függvény szintem0 az egyenletek mennek.
2013. júl. 10. 16:07
 1/4 anonim válasza:
100%
Ha év végén nem ment legalább 2-es szintre akkor gyakorolni kéne, és nem beletörődni, hogy nem megy. Hidd el, ha gyakorolsz akkor majd az aggódásod is csökkenni fog, mivel tiszta lelkiismerettel mehetsz majd ne a terembe. Tudnám még folytatni csak nincs kedvem.
2013. júl. 10. 16:11
 2/4 anonim válasza:
Engem is meghúztak anno. :D Nekem nem volt nehéz, sőt könnyű volt, vagy nyolcszor két órát szenvedtem vele nyáron külön tanárral, te is készíttesd fel magad valakivel, mert ha nem úgy tuti nehezebb lesz.
2013. júl. 10. 16:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Hány feladat van?
2013. júl. 10. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre leginkább a tanárod tud választ adni. Ugyanis bármily meglepő is a dolog, de ő állítja össze a feladatsort.
2013. júl. 10. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!