Hány tantárgyból lehet pótvizsgázni?
Figyelt kérdés
Mert asszem most visszahozták azt a törvényt hogy csak 3-ból de nem vagyok benne biztos aki tudja irja meg pls. 16/F2013. jún. 24. 20:54
1/10 anonim válasza:
Igen, így van. Idéntől csak háromból.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor pont beleférek, szerinted át lehet menni?:D
2013. jún. 24. 22:00
3/10 anonim válasza:
Őszintén szólva kicsi az esélye, nem szoktak ennyiből, de persze lehet, hogy neked sikerül. Az én tapasztalatom szerint kettőből is ritkán szoktak átmenni. Viszont lehet, hogy pont te vagy a kivétel.
4/10 anonim válasza:
3-ból nem valószínű. Egy tárgyat is nehéz megtanulni, nemhogy 3-at...
5/10 A kérdező kommentje:
De elvileg megadják hogy mit kell átnézni:)
ugy meg szerintem simaügy :D
2013. jún. 24. 22:27
6/10 anonim válasza:
Nem fogod PONT nyáron megtanulni azt, amit egész évbe nem tettél meg, főleg 3 tantárgyból... :)
7/10 anonim válasza:
Elvileg egész évben megadták, mit kell átnézni, és az is sima ügy volt. A javítóvizsga nem arról szól, hogy a tanárok küzdenek meg a te jegyedért.
8/10 anonim válasza:
Tanév ideje alat kellet volna rendessen tanulni azt meg nem mondják meg elöre mik a vizsgán a kérdések és igen jól kell koncentrálni hogy mind a 3 tantárgyból sikerüljön mert ha egy nemsikrül osztályismétlés. Nektek a tanár nem mondta mennyi tantárgy a potvizsga ?
9/10 anonim válasza:
Én osztályzó vizsgát raktam tavaj és sikerült háháh :P
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem lehetetlen a 3 , csak akkor egész nyáron tanulnod kell. De tényleg. Ha az első kettő megvan, talán nem szivatnak a harmadikkal meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!